83

Реалност

преди 1 година

Докато всички се правим на големи специалисти и разбирачи, там сега и в този момент умират хора! И войници и цивилни! Деца!И ако всеки от нас разбирачите, получи повиквателна, ще бъдем длъжни въпреки различните си възгледи, да се явим! Ще ни въоръжат и изпратят да убиваме или да бъдем убити! И това ще го решат политиците вместо нас, както в момента го решават политиците на САЩ, УКРАЙНА И РУСИЯ! И никой от нас нама да има право да откаже , както нямат право да откажат и тези, които сега умират!

82

Анонимен

преди 1 година

Голям анализатор, няма що. Накрая ще стане това, което Путин реши.

81

джо

преди 1 година

По всичко си личи, че керимидата си няма хабер от случващото се в Украйна, защото нямаше да ръси подобни тъпни. Първо, виждаме , че укрите плачат за каквото и да е оръжие. При ударите по транспортната система положението ще се влошава, руските войски се доокомплектоват и превъоражават.отделно, окопи се правят точно поради факта, че мобилните групи на ВСУ няма да са толкова ефективни в нападение. Това е напълно резонно действие от страна на руските сили. Всичко се свежда до ресурсите .

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Явно са смятали че украинската армия ще ги посрешне с хляб и сол." ------ ами всъщност никак не са били далеч от истината... вече има един куп разкази на наемници (които съвсем случайно са се прибрали вкъщи за зимата), които разказват, че в началото голяма част от пагоните се държали все едно са на страната на русия - мотаели кашиците, пращали ги на безсмислени мисии.. на кратко опитвали се да не пречат на руснаците.. и това не е единичен случай.

79

Тошо

преди 1 година

Мирът е в главите на ръководствата на 2-те страни.Лошото е, че там някъде е заровена и ... войната!Изход ли искате .... ами, той е в ръцете на руския и украйнския народ, не е в ЕС, САЩ или Зимбабдве!

78

Анонимен

преди 1 година

До 98: Донякъде съм съгласен за нерешителните действия, но според мен като цяло не си прав. Русия искаше да избегне кръвопролитието, което тече в момента, защото смятат украинците за братя (или направо за един народ) и се надяваха чрез показване на мускули да демонстрират, че съпротивата е безсмислена. Затова трябваше да опитат. Познавайки стила на Путин, подозирам, че той лично е настоявал за това.

77

Анонимен

преди 1 година

Много аналЕзатор, много нещо. И каква е логиката в това...ще си стиснем ръцете в средата на годината, ама сега дай да се поотупаме малко, да си пролеем кръвта, а лятото ще ходим заедно на море на Севастопол. Няма такъв филм! И едните и другите вече казаха многократно, че мир ще има само при условия, които не ги удовлетворяват. Това значи, че тази война ще се точи до последния войник.

76

Милиардер

преди 1 година

Този от бившите чак сега ли е разбрал за войната в Украйна ? Тя войната започна още през изминалата 2022 г., на 24 февруари. С такива бивши като този и Бойко |Болисов, България ще има редовно правителство на куково лята. Според мен, кукувото лято ще е през май - септември на настоящага 2023 г.

75

Анонимен

преди 1 година

Този н..кадърник пък и той да каже нещо. :)))

74

Анонимен

преди 1 година

Пак демагогия, лъжи и дезинформация. Ами има и други медии, как може така да се излагате да публикувате такива глупости? Затова вече никой не ви вярва. То да се смееш ли или да плачеш...

73

Любов Стоянов

преди 1 година

Тоя в час ли е въобще? Вчера се потвърди, че голяма част от украинската армия вече е пресякла Днепър и се прегрупира на другия бряг за нова офанзива. Какви села по села бълнува този? За хаймарс чувал ли е?

72

американеца

преди 1 година

подвеждаща акция на евроатлантически драскачи- финала ме изкефи -силите били изравнение

71

Анонимен

преди 1 година

Чудно колко % от осссраааината ще успее да освободи полша на пролет?

70

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахахха... "осрррраина освободила 40% от превзетото"... алоу, "експерта", осссраина успя да освободи около 3500 квадратни километра при превзети над 120 000 квадратни километра при обявяването на референдумите! Как точно тези 3500кв.км са 40% от 120 000кв.км????? Цялата ви краааварска пропаганда е такава - лъжа след лъжа, коя от коя по-куха...

69

Вуте

преди 1 година

В САЩ обявиха че шистовият газ вече е свършил до краят на годината и те ще внасят. Няма петрол и газ остава им само да палят воини. Sмърт за американските колонизатори, вън от България!

68

До 82

преди 1 година

Сащ е в НЕОБЯВЕН ФАЛИТ ПОРАДИ ТРИЛИОНИТЕ К.У.ХИ НОВОНАПЕЧАТАНИ ХАРТИЙКИ И ЗАРАДИ ТРИЛИОННИЯ ИМ ВЪНШЕН ДЪЛГ. ДА КРАДЕШ ОТ ДРУГИ - Е НЯМА КАК ДА Е ВЕЧНО!!!

67

Отворете очи

преди 1 година

Че Русия ще се окаже по- малкото зло, колкото и да не ви се вярва СЕГА! Гледайте истинската причина за войната! А тя е ФИНАНСОВА, както винаги. Не се оставяйте да ви лъжат зад сладките приказки за демокрация. То не било демокрация, ами свобода на войнстващата и алчна про.ста.щина!!! Сегашната демокрация е една Политическа Чалга!

66

Момчурляк

преди 1 година

36IQ 3.14преди 2 часа 2 5До Бгг гледай по малко код и тарков, киндер. половин година трупане на боеприпаси и армия по границите и "неподготвени". предния път бяха подготвени но "лошите" ги "нападнаха вероломно" на територията на украйна и плячкосана полша. марш на училище, главанак: Така е защото Баба Меца не искаше да се буди но нахалните лалугери я събудиха

65

Анонимен

преди 1 година

САЩ щял са фалира ХАХАХАХ абе що се мъчите с вашите пилешки мозъци? Хахахах

64

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще се разпадне, а това ще е сигнал за прекрояване на държавните граници в цял свят И ОСНОВНА ВИНА ИМАТ САЩ, защото решиха, ЧЕ МОЖЕ ДА НЕ СЕ СПАЗВАТ СПОРАЗУМЕНИЯ. След 3 СВ САЩ ще бъдат низвергнати като основен подбудител на локални войни т.е.основен износител на тероризъм.