48

Анонимен

преди 1 година

"Планетата на кучетата".

47

Анонимен

преди 1 година

Като чуя "домашна ракия", "домашно куче", "домашна изработка", разбирам за "домашна селяния".

46

нова чалгария

преди 1 година

кат почнеш да пищиш за помощ, всичката рая се крие

45

Анонимен

преди 1 година

Това момиче пак леко сее е разминало. Два кангала са това, не е майтап. Но така е - в държава в която "деца" пребиват безнаказано старци, кучетата хапят също безнаказано. Всеки се оправя както може.

44

Анонимен

преди 1 година

Да ви имам заглавията... ами кучето е животно бе, зверски ще хапе, вие човешки ли искате да е нахапано детето

43

Анонимен

преди 1 година

До Пешо, Нали знаеш какво е карбид. вземаш 2 кг , топваш ги в 4л вода, слагаш от горе една кофаслайна и малка дупка на кофата. така насочваш кофата и карабидите. като се понапълни с газ палиш гаст с огън при дупчицата и цялата къща на кучкарат ще осъмне осранасговнаразлайнярени, А кучето по цял ден щъ ги л;иже, йяде и върти опашка че чичо толко много лакомства му е изпратил

42

Милионер

преди 1 година

Така беше при управлението на мутрата Борисов. Хората с кучета можеха да се разхождат в парковете, а тези без кучета не можеха. Демек, коронните вируси бяха само за хората без кучета. С такива генерали като пожарникаря от Герб, другия от ВМА-то и президента, нищо добро не очаква България. Между впрочем, пропуснах Гнома. Дори и те започнаха да разбират, че с политиките си вредят на страната.

41

Анонимен

преди 1 година

Кучетата не са виновни. Виновни са стопаните им. Време е да започне да им се търси отговорност. Един зле-възпитан пес е като заредено оръжие без предпазител - може да го показваш, да му се радваш, да си играеш с него, но един път ще стрелне и ще уцели някого. А тогава вече е късно да се вземат мерки.

40

Къде е държавата ?!

преди 1 година

Във всеки панелен блок има по 2-3 добермана/кангала/питбула, които собствениците ЗАДЪЛЖИТЕЛНО разхождат без намордници и често без каишки, защото те "само изглеждат страшни", но "никога не са нападали никого" и са "много добрички".

39

Анонимен

преди 1 година

До Пешо Когато стопанинът на кучето и институциите са безхаберни, накрая на хората им писва и вземат нещата в свои ръце.

38

Пешо

преди 1 година

Ей на - на село имаме разправия с една съседка по повод кучето й - редовно го пуска отвързано по улицата - 70 кг злобен пес , който е изключитено агресивен и се навира навсякъде - включително влезе в автомобила ми докато го товарех и опропасти кожения салон, защото бе мръсно и кално - валеше дъжд. И жалба в кметството пуснах - полза никаква. Налита на децата , напада изотзад - в гръб. В чудо сме се видели. Просто не знам какво да правя.

37

Анонимен

преди 1 година

Седели, слушали писъците на детето и дори не отишли да видят какво става!!! А стопанката на кучето директно в затвора и глоби! Защото си пускат домашните кучета по улиците по цял ден. Няма контрол, няма отговорност, няма грижа. Я му хвърли мухлясала филия, я не...Пълно безхаберие и простотия! А на общината въобще ни й пука кой има куче и как го гледа.Навсякъде е така в Бг.

36

NO Comment!

преди 1 година

Кучкарите немедленно в затвора а кучетата да се ликвидират защото са бесни

35

Друг адвокат

преди 1 година

"Водих делото - на първа инстанция осъдихме собственика , но на втората се случи нещо - отмениха решението и отхвърлиха претенцията с безумни мотиви." И това къде колега? В България? Виж ти, колко странно... Какво ли се е случило?

34

Шопендар

преди 1 година

Задължително чипиране на кучетата.ако кучето нападне човек,собственика носи отговорност пред закона,и поема разходите за лечението на потърпевшият,и всички други разходи..парковете са за хората,детските площадки са за децата

33

българин

преди 1 година

До До От народатрудно ще е... Трябва голям калибър и от далече... Тая порода атакува мечки без замисляне... агресивни, интелигентни, силни и смели... Ако се усети че идваш да трепеш може да не успееш (доживееш...)

32

доктор

преди 1 година

На кой му е необходимо такова животно, че даже два броя? В съответната литература пише че тая порода не се гледа в населени места. Това е овчарска порода, със силен характер създадена да пази стада в планината от мечки и вълци. Да завъдиш това чудо в град или село си е телесна повреда - въпрос само на време е. Породата е силно териториална, смела и агресивна. На съд по обвинение за опит за предумишлено убийство!

31

адвокат

преди 1 година

Кучетата са си проблем , защото стопаните са безотговорни - нито разбират, нито полагат грижи за тези животни. Имах в практиката тежък случай на нахапано дете от куче, агресивно. Проблемът в раните бе сериозен , но по-сериозния проблем бе в съкрушената психика на детето - беше съсипано според мене за цял живот. Водих делото - на първа инстанция осъдихме собственика , но на втората се случи нещо - отмениха решението и отхвърлиха претенцията с безумни мотиви. Такъв срам брах и отчаяние от безсилие

30

Анонимен

преди 1 година

Забрана на големи породи, кучетата само с паспорт и задължителна кастрация и данък. Вдига ли шум или доказано пречи на съседи или е агресивно се отнема,както и дали се гледа в нормална среда, да не е малтретирано.

29

До 41

преди 1 година

Ти си поредното доказателство на недоказан се оли-го-френ, търсейки изяви тук. Ако беше прочел по-добре какво е написано От Народа, но явно че, не можеш да мислиш. Жалко за теб. И такива като теб, трябва да бъдат прибрани далеч от хората.... Явно, че пътя на демокрацията не ти влияе добре.