17

Анонимен

преди 1 година

Колите не замърсявали, това е вярно само за новите автомобили които са изправни или хибриди и електро, стой 1 минута само до по-стар дизеляк на открито да се понатровиш или карай зад такъв с включен климатик да вкарва отвън.

16

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантически ценности и слуги на чуждо доведоха до това хиляди млади българи да бягат от родината си

15

до 16

преди 1 година

Кой ще плати за термопомпените инсталации на малцинствата?

14

Анонимен

преди 1 година

До до КиретоВ София трафика е основен фактор в замърсяването, на село сигурно кюмбетата. Навсякъде е различно. Важно е хората да осъзнаят, че е вредно и да се самоограничават.

13

Анонимен

преди 1 година

Спират се от движение всякакви бракми без Евро 6 в големите градове и се забранява твърдото гориво, което и без това като цена излиза поне тройно на отопление с термопомпа.

12

Анонимен

преди 1 година

Влизането в еврозоната ще реши този проблем. Както и всички други проблеми на България. Така ми казаха от ПП и ГЕРБ и ДПС.

11

Ами да!

преди 1 година

До ареАз искам този, който минава под носа ми с неизправния си автомобил и ме обгазява безнаказано да плаща толкова много, щото да бъде принуден даслезе от колата и да не трови въздуха на хората.

10

Потърпевш

преди 1 година

До Анонимен От години пускаме сигнали до Столична община за безобразното запрашаване на ул. Пиротска. Никакъв ефект. По трамвайното трасе има участъци с много пясък, който се вдига на огромни облаци прах при преминаване на автомобили и трамваи. Бездушие и невъзможност да се реши проблема. Това се наблюдава.

9

аре

преди 1 година

са ще ни карат да плащаме и за въздуха! Егати!

8

Ооо да

преди 1 година

И за това са виновни хората,нали? И кравите с техните газове?! Всичко друга но не ѝ неравномерното разпределяне на ресурси и глобализъм! Дай да си изтровим хората и ще си направим работи за всичко! Така вика т.н сатанизиран елит.

7

Анонимен

преди 1 година

разкарайте паветата от булевардите. Само праха който се вдига от тях колко е?!?!?!?

6

Анонимен

преди 1 година

Ти в София как се проветрява?Отваряш прозорец, влиза комунист да краде.

5

до Kiro

преди 1 година

Ама за да се ограничат автомобилите трябва да има адекватен градски транспорт, на който да се разчита, а не като в Пловдив

4

до Кирето

преди 1 година

Колите замърсяват незначителен процент!Замърсяването е от горенето на всякакви мизерии у кюмбетата на електората.

3

тъй де....

преди 1 година

Нормално, политическият "елит" ни върна в 19 век!

2

Kiro

преди 1 година

Ограничете безразборното използване на автомобили в градовете. Направете като в белите държави: един ден да могат да се движат автомобилите с четни номера, на следващия тези с нечетни. Махнете и 25-те стотинки за горивата, защото тези пари водят до увеличаване на замърсяването.

1

Христо Христов

преди 1 година

Важнато е, че сме развити и консумираме повече.