39

Анонимен

преди 1 година

Расте пристрастеността към цигари, алкохол, хазарт и чалга при младите.

38

Анонимен

преди 1 година

От чалгатрони какво да се очаква? Всеки който слуша чашка е ***.

37

Анонимен

преди 1 година

Масово мои познати на по 20 и дори родителите им играят на ротативки в нета. Един като спечели едни 1000 лева и около него всички лапват въдицата и накрая 1000та лева дето ги е спечелил ги връща докато играе, че и се набутва допълнително. Загубеното време е друга тема.

36

Ицо уинбета

преди 1 година

Еййй добре, че беше селския *** Ицо бонуса да прослави българия с ритане на топка и псуване на майка. Добре, че е и той да прослави хазарта сред *** и нашите деца. Браво, Ице. Какъв бонус само!

35

Бонус след бонус

преди 1 година

Бонус след бонус от алфауин бонусБонус след бонус от алфауин бонусБонус след бонус от алфауин бонусБонус след бонус от алфауин бонусБонус след бонус от алфауин бонусБонус след бонус от алфауин бонус

34

до 34

преди 1 година

Не съм написал долния коментар, но 5-6к евро заплата за сектора вече е често срещана откъм заплата. Ако работиш хем на заплата, хем като фрийланс, вече нещата са в друго измерение- по толкова на седмица изкарваш. Справка- влизаш в ББС и гледаш в подземните паркинги колите на ИТ спецовете. Не че по колата се съди кой колко взима, но е едно добро мерило.

33

Shark

преди 1 година

Е как няма да расте. Аз не знам как може да се позволяват тези постоянни рекрами на сайтове за залагания. Оня клоун Рачков, и другия клоун К/Дриско не спряха да рекламират сайтове за интернет хазарт. Само не знам защо Стоичков се излага, дали парите, които получава да рекламира хазарт сред младите си заслужават. И Горан Брегович също! Според мен тези реклами трябва веднага да бъдат забранени. Както и рекламите на бързи кредити! Който иска такива нещо ще си ги намери.

32

Анонимен

преди 1 година

до 33 ти сигурно си от ония форумни ит спецове които вземат по 5-6 хил. евра на месец?

31

Анонимен

преди 1 година

Който не умее да изкара пари с акъл и кариера (всички бачкатори, например), прибягва до хазарт. Долу някакъв аутсайдер говори за бързи кредити- та аутсайдерите взимат бързи кредити с 50% лихва, вместо такъв от банка с 4%, защото са със заплати в плик и няма коя банка да им даде. Надяват се да забогатеят от хазарт. Ама ц- не става, защото програмистите, които пишем този софтуер и взимаме по 20к минимум, ако сме на заплата (иначе в пъти повече) го пишем така, че 1/100000 печели. Мерси.

30

Анонимен

преди 1 година

Прираста на фирмите/релкамите за залагания както и бързи кредити е много точен барометър на това до какво ново дъно ни докараха Радев и ПП.

29

Анонимен

преди 1 година

хаха,днес започват мачовете и в италия,ще има още залози

28

Ром"с

преди 1 година

Еми нон стоп тече реклама по ТВ на тези фирми ...а на свветовното по футбол узнаха,че е имало и у нас още 4-5 фирми за залагания.

27

Анонимен

преди 1 година

Бойко взе хазарта от Божков и го даде на неговите хора от ЕфБет. Вместо да го забрани.

26

Анонимен

преди 1 година

Модерни български ценности.

25

Браво!

преди 1 година

Видими резултати - ГЕРБ.

24

Анонимен

преди 1 година

Ко?Не!

23

Е те така

преди 1 година

махнаха Божков от телевизора и той се премести в интернета. 7777 стана 8888 и така до края на света.

22

Анонимен

преди 1 година

Аз пък си изкарвам добър допълнителен доход от залози а който неможе да печели от хазарт си е негов проблем

21

от Плевен

преди 1 година

За миналата 2022 г. съм платил към различни бързи кредите над 24520 лева поради факта, че моят син е вземал кредити от всички възможни места, но нищо не е връщал. Човека нито работи, нито има доходи, но е вземал кредити! Не плаща на време и след отва идват заплашителните писма от кредитните институции. Всичко изплатихме, но изгонихме синковеца от в къщи, а той и дефакто нищо няма като собственост. Иначе ходим на море, живеем с приятелката, нов телефон, дрехи от Молове, всяка седмица на бръснар.

20

723773

преди 1 година

До Анонименвече е така, рекламите са само бързи кредити и хазарт, превърнаха България в клоака