35

Анонимен

преди 1 година

И плявата на България вече е на работа -- това е по-подходящо заглавие

34

Анонимен

преди 1 година

То пък, като че ли ще свършат някаква работа!

33

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте машинно с СМС за партия Попфолка Продължава! Чалгария търси талант! Новият ви парламент Кукубенд ви поздравява с химна на Чалгария, Месечина, месечина, йой йой йой йой!

32

Все тая

преди 1 година

Какво като са на работа? Тя Държавата така или иначе е на автопилот.

31

Истукан

преди 1 година

Няма такива политици никъде. Съберете пари и им купете златен медал за всеки. В никоя държава досега няма 5-ти поредни предсрочни избори.

30

МАЛКО ФАКТИ

преди 1 година

ГЕРБ "спечели" предните избори с 8% от гласовете на българите.

29

ужас

преди 1 година

Депутат и работа в едно изречение е крайно несериозно отношение от страна на автора.

28

Христо Христов

преди 1 година

Нови антибългарски закони. Защото про'с'таците си ги избирате.

27

Обикновен Гражданин

преди 1 година

ОЧАКВАМ ДНЕС ДА ЗАБРАНЯТ КОМПЮТРИТЕ

26

Българин

преди 1 година

Събрали се най-известните световни магове на сцената в Медисън Скуер Гардън да правят представление. На средата на сцената на една маса имало диамантен пръстен. С изтънчен фокус слагали пръстена от масата на пръстите си. Изведнъж обаче пръстенът изчезнал, озовавайки се на пръста на един господин от последния ред. Маговете се спогледали и го попитали какво работи. Той им казал: - Аз съм депутат! - Ама как е възможно?! Депутатите нямат такива способности! -Господа, магове. Аз съм български депутат

25

селянин

преди 1 година

някой може ли да ми обясни какво точно работят

24

Анонимен

преди 1 година

Добре им е всеки да спотайва в бурята и да не поема отговорност за държавата, но все някой трябва да вземе тази власт все някога. И НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ТОВА ДА Е ГЕРБ!!!!!!!

23

Истукан

преди 1 година

Не гласувам никога и няма да гласувам. Това, което ще се случи не се е случвало никога. Ще има двапъти годишно предсрочни избори в продължение на 20 години. Демокрацията в никоя друга държава не е виждала такова нещо и не е чувала. Това поколение политици в България пренаписаха цялата история.

22

ДОЛУ ГЕРБ!!!!!!!!!

преди 1 година

ВМЕСТО ДА НАПРАВЯТ ДИГИТАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО И ДА ДИГИТАЛИЗИРАТ ДЪРЖАВАТА, ВЪРНАХА ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Продадоха държавата. Бедни сме, а те са богати.

20

МНОГО ВАЖНО!!!!11

преди 1 година

Трябва да забранят машините и да върнат писането на тефтери - основен проблем в държавата са коНпютУрите.

19

Анонимен

преди 1 година

Първата задача на всяко Народно събрание е да избере изпълнителна власт. Ако народното събрание не се справи с тази задача, всяка законодателна дейност е узурпация от 240 нефелни депутати и всички техни решения са нелигитимни в момента.

18

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

НА БЪЛГАРИНА ЛЮБИМЦИТЕ, ПРЕЗ 3 МЕСЕЦА ТЪРЧИ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ ЗАВАЛИИТЕ ДА НЕ ОСТАНАТ ГЛАДНИ И КАТО СЕ НАХРАНЯТ И СИ ИЗТРЪСКАТ ДРЕХИТЕ БЕЛКИМ ПАДНЕ НЯКОЯ ТРОХА И ЗА НАРОДА.

17

Чичо Радо

преди 1 година

Депутат ще стана, майкооо най ще е добреее, пари Аз ще имам много, вила и БМВ.Та така

16

Анонимен

преди 1 година

Винаги ще подкрепяме г-жа Йорданка Фандъкова, защото видяхме как за кратко време преобрази София! С много работа и всеотдайност успя да довърши великото дело на Генерал Бойко Борисов, превръщайки града ни от сиво комунистическо гето в модерна европейска столица на културата!