12

Анонимен

преди 1 година

Държавата прави така, че скоро да нямаме планински спасители, както се постара с бездействието си, за да изчезнат и медицинските сестри. Държавата я няма никаква в много сфери на нашия живот.

11

Милиардер

преди 1 година

Като няма пари за субсидии на партиите, съвсем естествено е, че няма да има и щатове за ПСС. Те си мислят, че могат да правят помени с чужди пити. А пък, не само питите, но и брашната и хлябомете поскъпнаха по време на служебното правителство на Гълъба.

10

Доброволците

преди 1 година

им е важво да се запишат ПСС, за да си карат моторните шейните навсякъде по Пирина. Оти инак ги гонат. И да карат ски без пари.

9

Анонимен

преди 1 година

A "опитния" планинар, дето го сваляха онзи ден, имал ли е застраховка?

8

До 9

преди 1 година

Ми да! А защо трябва да ходят линейки за някакви пешеходци и шофьори дето се трепят по улиците, вместо да си стоят вкъщи? А защо трябва да ходят пожарни при някакви, дето са забравили тигана на котлона? Изобщо няма смисъл от такива тъпотии, всеки сам да се оправя.

7

Анонимен

преди 1 година

Ако една държава не може да осигури една адекватна и безплатна "Бърза помощ", която да покрива цялата и територия, то просто няма смисъл от такава държава и от плащането на каквито и да е данъци и спазването на който и да е от законите. Щом всичко е на доброволен принцип, защо ми е държава?

6

Коментар

преди 1 година

И защо трябва да спасяват разни неориентирани индивиди тръгнали намайната си защото така им е бръмнала мухата в кратуните!?Да си се оправят там!

5

Алекс

преди 1 година

За тези доброволци спасяването е нещо като хоби.Не е редно да задължаваме работодателя да ги освобождава от работа ,за да реализират хобито си.Все пак на тези хора се разчита да свършат някаква работа.

4

Гигов

преди 1 година

До изборите през март ще се правят на щедри. А после ще има глад и разкошна мизерия.

3

аззз

преди 1 година

Много ми е интересно,доброволците работят без пари,а в същото време карат спасените да си плащат!!!!!Нещо Здраво е объркано в цялата ситуация!

2

Санчо

преди 1 година

А вие забелязахте ли че цялата държава е станала бунище? Отпадъци навсякъде. Пеевски и Борисов казват: това не е наш проблем, който иска да чисти. По това се познава че идва крахът.

1

Пена

преди 1 година

Да накарат депутатите да ходят да спасяват. И без това само получават тлъсти заплати на гърба на бедния народ.