85

Анонимен

преди 1 година

Европа, ако е пред такава опасност, представете си какво ще стана с България, която ще изнася ел енергия за ЕС. ЕС си закриха АЕЦ и още ще закриват! Еми нали зелените при тях искат солари и вятърни мелници, защо да е опасност прекъсването на ел енергията! Искат да са в кам-ен-ната ера, постигат го, *велики са!*

84

Fool

преди 1 година

До Христо Христов, баща ми никога за нищо не е вярвал на СССР. Пра дядо ми е белогвардеец. Нормално е през циклите ЕС да върви надолу, СССР е вървял само нагоре когато е имало индустриализация в една мижава страна от селяци. В какво вярваш или не си е само твоя работа, истината обаче е, че СССР е една история и пример за провал в икономиката. ЕС има какво да промени и ще го направи. Британците ги видяхме като излязоха, цъфнали и вързали... Живота е безпощаден към невежите.

83

Христо Христов

преди 1 година

До 82 "Терминалите никнат като гъби, цената на газа пада яко" - колко да пада? 6 пъти цената, която плаща Китай.

82

Христо Христов

преди 1 година

До 87 "... поведението на европейските лидери" - те знаят много добре кое е добро за тях. Trust me! Друг е въпросът, дали ста'д'ото дето гласува за тях си има и най-малка представа за това (ах да... да му ДАДАТ "евроейска МРЗ").

81

Христо Христов

преди 1 година

До 88 "Урсула Вон Уъндърлумън каза, че сме били подсигорени..." - тя каза няколко пъти, че ще купи евтина неруска газ от борсите за целия ЕС... но то само глу'п'аците я слушат и гласуват за нея.

80

Анонимен

преди 1 година

"След една доста "плодотворна" година с нови закони и по-успешни резултати за Демократическата партия на изборите за Конгрес на САЩ" - Едвам държите "равенство". Това не беше "оцеляване", а не голама победа. Рон Десантис срещу Джо? Сериозно? Айде стига ...

79

Анонимен

преди 1 година

Но как! Урсула Вон Уъндърлумън каза, че сме били подсигорени с газ за цяяяяяяяяяялта година. Нещо ми се чини, че вместо газ, натоварвае мощностите си на ТЕЦ-ове, АЕЦ-ци и прочие на макс. Наливсичко беше наред? Нали всичко беше ОК?

78

не може да бъде!

преди 1 година

Според мен лидерите на ЕС трябва да прочетат статиите на Джордж Кенан .Един негов израз според мен характеризира точно поведението на европейските лидери - "Хората или поне голяма част от тях,нямат никаква представа кое е добро за тях"

77

До 76

преди 1 година

И като ги предприе, какво направи за 11 месеца? Да, вкара си голям автогол + две нови държави в НАТО и третата се пече.

76

Алабалист

преди 1 година

Всичките им прогнози са от типа ала-бала или "една жена ми каза".

75

Зозо

преди 1 година

На никой не му трябва руски газ. Терминалите никнат като гъби, цената на газа пада яко

74

Анонимен

преди 1 година

То и за тази зима Лукашенко цепеше дърва да помагал на бедните европейци. Но никой не отразява, че вече Путин продава газта отново във валута различна от рубли, т.е. във валутата както е договорено. ФТ или бавно стоплят или вкарват се разни психози, за да дават наклон на определени пазари. Не познали за тесла, за заразния вариант на омикрон и не знам какво и всичко това дало отражение в милиарди някъде.

73

ФТ

преди 1 година

"Файненшъл таймс": Формира се нов световен ред в енергетиката - ражда се "петроюанът". Готовността на Китай да започне да заплаща с китайски юани суровия петрол, който купува от страните от региона на Персийския залив, бележи формирането на нов световен ред в сферата на енергетиката, пише в. "Файненшъл таймс"

72

хаха

преди 1 година

Защо не ги попитахте, КОЙ взриви СП???

71

Анонимен

преди 1 година

Ако престане българският народ да чете, гледа и слуша за Апокалипсиса, който ще настане без руски газ....., ще види, че и тази зима ще оцелеем и е по- добре да се концентрираме върху престъпленията, които спретнаха Герб и ДПС с тръбата без газ и за наша сметка.Също така и участието на Президента в отдалечаването на народа от нормален живот, с връщането на власт на същите онези" мутри", които уж гонеше докато спечели изборите.Плашат нарочно и ни ограбват.И не някой отвън, а нашите стари политици.

70

Христо Христов

преди 1 година

Путин още ноември миналата година обяви, че НАТО трябва да спре да се разширява и ако това не стане, Русия ще предприеме "военнотехнически мерки".

69

Анонимен

преди 1 година

Украинската противовъздушна отбрана уж сваля всички ракети, но по някаква причина те нямат светлина. Руснаците уж умират с хиляди, а по някаква причина техниката на украинците е от строя за милиарди. Защо още не са близо до Москва и не са в Крим? Вижда се, че това, което ни казват по телевизията, няма нищо общо с истината.

68

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Падането на Киев се отложи, на дневен ред е замръзването на Европа.

67

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Изгниването на капитализма се отложи, на дневен ред е замръзването на Европа.

66

Анонимен

преди 1 година

Къде отиваш да налагаш санкции като нямаш ресурси мa.