45

Away

преди 1 година

Е надали там милиционерите получават и пенсия и заплата едновременно, ама у нас си е нормално явление. Както е нормално всякакви безумия които се случват само в нашата скъпа родина. Направиха пенсионерите на маЙму ни, за да може да има за всякакви търтеи и пиявици които се възползват от глупавите ни закони. Че скоро макьетата, шиптъри и косовари и те ще ни надминат. Жалко за болшинството от нашоте родители сега пенсионери които заслужават по достоен живот след всичките трудови години. Срам!!!

44

Анонимен

преди 1 година

За никав не ставате братчеди за никав последни сте по всичко освен в самочувствие естествено без грам покритие също и в злобата към всеки и всичко що не е вашо в тези две неща сте на първите места в всички световни класации

43

Анонимен

преди 1 година

През десет годишното управление на крадеца Лойко,българите вземаха средно с около 9-12 процента по ниско минимално възнаграждение от румънците,след двугодишното навеждане на ушатият президент на червената олигархия,българите вземат с 22 процента по ниско минимално възнаграждение от румънците!Да ви е честита промяната на наведеното"наше президентче"!

42

Анонимен

преди 1 година

Ние сме най-конкурентоспособните европейци, защото получаваме най-малко. Рено-Дачия ще се премести при нас, за да плаща по-малко. Искат да плащат 10 процента данък и да имат евтина работна ръка, която ще внесем спешно от Африка.

41

ДО 45

преди 1 година

Това е било преди 33 години , Румъния вкара в Затвора Убийците на Чаушеско които го Охраняваха - преди 10 години .

40

Анонимен

преди 1 година

До РУМЪНИЯВ РУМЪНИЯ осъдиха Чаушеску, а у нас 12 години бодигардът на Правешкия ви яха най "демократично"...вервайте!

39

Анонимен

преди 1 година

Доколкото знам, в Румъния осъдиха Чаушеску а у нас вдигната паметник на правешкия селянин...Та така.

38

СТОВОДИТЕЛ

преди 1 година

България в Държавата с НАЙ-ВИСОКИТЕ Данъци в Света .Пиша за Заплата на Работник - Удръжките са 52% от Заплатата . Няма такива Удръжки никъде - дори в Норвегия и Германия .

37

Анонимен

преди 1 година

Една малка справка,през 2021 година когато приключи управлението на Лойко,нетната МРЗ в България е била 504 лева в Румъния нетната МРЗ е била 566 лева,след две години"промяна"или от началото на 2023 година,нетната заплата в България е 605 лева а в Румъния нетната МРЗ е 740 лева!"Промяната"е видима!

36

РУМЪНИЯ

преди 1 година

В Румъния няма Фалшиви Инвалидни Пенсии , Полицаи , Пожарникари и Работници получават Тавана На Пенсията от 3000 евро . Ромите са на издръжка към Социала - метат улиците .Политиците в Румъния нямат право на Пенсия за времето когато са били Партийни Членове - дават им право да не плащат Данък Смет и Данък Кола .

35

Анонимен

преди 1 година

Докато Тиквата е жива, България няма никакъв шанс!

34

Ралица

преди 1 година

Пенсии, благодарете на Бойка кадъна, че един румънски пенсионер за 12 години ви задмина по пътя за Европа. Да не забравите да благодарите и на местният герберски бей, че харема краде като разпран.

33

Анонимен

преди 1 година

Ама тях не ги е управлявала 12 години една тиква.И си нямат корумпиран гл.прокурор,а 12 министри влязоха в затвора за корупция.Е затова са по-богати.

32

Анонимен

преди 1 година

Ц.ъ.р.в.у.л.и била *** дума.А някога хората са ги обували на краката си.

31

Гойко

преди 1 година

Реално България не се нуждае от млади и мислещи хора. И младите хора нямат нужда от България вече.

30

До 32

преди 1 година

Какво ли си си купил в повече с Бойковата ниска пенсия?Може би още един чифт ***?

29

Асенов

преди 1 година

Путин е история. ГЕРБ е история. Величието на Русия е история.А на Баба Зайка не вярвам, тя е от ИТН т.е. най-фалшивата партия след ГЕРБ.

28

Мен

преди 1 година

И Сомалийските пенсионери вече могат да си позволят повече.

27

Анонимен

преди 1 година

Най важното е че в Румъния няма русофилия от което в България боледуват 99% от пенсионерите.

26

Анонимен

преди 1 година

Тъй, тъй, само дето с Бойковите малки пенсии се купуваха повече неща отколкото с "големите" простоКирчови.