26

Анонимен

преди 1 година

Е нали има ограда, как преминават тези животни :-)))

25

Той

преди 1 година

Какви животни,то хора няма там,те животни крали на връх баира,но удобно за канал с добър обзор. Заблуждават ни отвсякъде, въртят я да им е изгодно на всички, освен на близките.

24

Ашлака

преди 1 година

Та викате значи,че от Турция нелегално влизат за да крадат животни(какви?? не е ясно.) и после ги подкарвали обратно в Турция под носа на граничните власти от двете държави??? Еййй това джурналята хич нямате имъджинейшън мааму стара.Да бяхте се сетили да попитате някое дете от 3-ти клас та да ви напише по-добър сценарий.

23

Сандо

преди 1 година

Глупости! Наркотрафиканти са го опукали и това се знае

22

Анонимен

преди 1 година

не разбрахме кой е крал животните граничарите? животновъдите?

21

ясно

преди 1 година

тази ограда дето уж пази от хора те я преодоляват не само за хора но влизат да крадат животните на хората Ега ти предпазното съоръжание .Връщайте откраднати пари ***!

20

Бай Чеп

преди 1 година

Миии то "дребна" случка бе. Хората ходили да крадат дребен рогат *** (охлюви), а пушката си я носели за защита, някой да не би да се окаже стръвник. Съвсем за "канарчета" взеха да ни имат!!!

19

помнещ

преди 1 година

Това е малко като историята с кравата Пенка дето щяха да я евтаназират защото ходила да пасе в Сърбия

18

Анонимен

преди 1 година

Демек крадците на животни са в български униформи...тцъ тцъ тцъ и проджана работа бе...навсякъде само предатели...предател...бандит...предател...бандит...у нас друго няма.

17

вуте

преди 1 година

да разбирам ли, че граничарите крадат животните на животновъдите? и е имало отмъщение?

16

Ми

преди 1 година

.. ".ловецът" видял нашия човек в лицето и го взел за ...глиган...овца...или коза?? Глупости на търкалета!

15

Анонимен

преди 1 година

Важното е да не вземе да се окажат трафиканти на мигранти - единия ги видял от 200 метра и им викнал - не крадете овце, а другия го свтинал с шишане от първия изстрел в главата от половин километър - true story, нема лъжа, нема измама. Американският снайпер, заедно с Астор и барон Мюнхаузен реъкопляскат в екстаз от гроба на тая художествена измислица...

14

Анонимен

преди 1 година

като няма граница и ограда то е като разграден двор на село, минава всичко - коли, хора, кози, животни, хора, брадати, всеки който си пожелае но иначе нашите реват че искали още пари а на онези 240 не им пука, важното е заплатката от 5,000 и далаверите за 500,000 да вървят. Продажен народ, заспал народ, слаба държава.

13

мислещ

преди 1 година

е вие какво очаквате - и двете държави да си признаят, че става дума за "организиран мигрантски поток", с дейното участие на граничните власти на двете държави?!?!?! и за децата е ясно, че инцидента е заради процентите и неплатени "гранични" такси...

12

Османлия

преди 1 година

Ей тъй ке ви изтребеме всичките гаяури некой ден и да знайте, тоя път ваште братя славяни от Русия не ще ви помогнат. Мухахахаха.

11

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Дядо от село Те ако нас българите поне за крави ни имаха, ехееее. Каквото сам си направиш друг не може да ти го направи. Лошото е, че скоро нищо няма да се промени, поне не само с писане на коментари.

10

Божкееее.....

преди 1 година

Пази ме от калинкиии...и той самия си не верва!

9

мдааа...

преди 1 година

Поредната приказка от ШЕХЕРЕЗАДА !!!! ...вЕЕЕЕрваме ви !!!!!

8

Да бе дааа...

преди 1 година

Нашият граничар е бил с РОГА и е мучал кат крава....как ли пък не...

7

баба мара

преди 1 година

това е версията на турското разузнаване и не е верно точно сега ли почнаха да секрадат животни и чобанинът с точен изстрел право в челото сега ще ни продаватвтечнен газ 500 години не са били достатъчни