103

джо

преди 1 година

От всичко написано в статията само датата е верна... Английското разузнаване странно мълчи, интересно май не остана много за разузнаване... Украйна всеки момент ще победи, ама,нещо цвиленето се увеличава и постоянно джепането недостига. Скоро май ще се наложи да пращаме "инструктори" защото и войниците са на приключване...

102

до msm

преди 1 година

Всеки бежанец от страна в която се водят военни действия, фактически е дезертьор според военновремения закон

101

msm

преди 1 година

До Слава на Русия - каква Сирия се възстановява? Потока от бежанци е именно от Сирия, заради геноцида, който Башар Асад с помоща на руССия извършва върху населението от много райони на страната. Два пожара горят около и в Европа и двата са запалени от диктатори - фашисти и масови убийци, като московската Пууттккаа и вечния и незаменим Башарр.

100

Анонимен

преди 1 година

Украинската противовъздушна отбрана уж сваля всички ракети, но по някаква причина те нямат светлина. Руснаците уж умират с хиляди, а по някаква причина техниката на украинците е от строя за милиарди. Защо още не са близо до Москва и не са в Крим? Вижда се, че това, което ни казват по телевизията, няма нищо общо с истината.

99

Банкеръ

преди 1 година

Някои специалисти твърдят,че е добре старите оръжия да бъдат заменени с нови.Същите тия специалисти да извадят техни пари и да ги платят.Все ми е на акъла,че е по джоба на държава,като България армия със високо технологични авияция,флот,артилерия и танкове.Добре,че никой няма апетити да завладява Държава с 2млн пенсионери,2млн избягали,2млн ***.То като се разходиш из селата и видиш падналите покриви вътре в къщите работата е много Европейска.

98

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Свети Джавелин и брат му HIMARS - това са оръжията на победата. Украинците са на прав път. Хипнотизираните от 20 годишното промиване на мозъци руснаци най-накрая започнаха да се пробуждат и да правят връзка между причина и следствие. ЕДИНСТВЕНАТА причина за смъртта на техните близки е империалистическата и непровокирана война на Путин. Още няколко такива масови жертвоприношения на мобилизирани и Русия ще пламне от четирите страни.

97

Анонимен

преди 1 година

Училището е било превърнато в казарма и броят на войниците е бил много повече от 63.Едва ли някой,който е бил в сградата е оцелял.Училището е напълно разрушено.Няма тухла върху тухла.Така че украинските данни са по-близо до истината.

96

Анонимен

преди 1 година

Чудно ми е кой тича да ги брои, те съвсем за шарани ни взимат. Вече лъжите идват в повече и отвращават.

95

Анонимен

преди 1 година

До "Слава на Русия" относно въпроса какво търси САЩ в Сирия ами нефт да си забие сондите и да си точи нефт без да го плаща какво друго да търси.

94

Анонимен

преди 1 година

Украинците нарочно преувеличават в бройките за да плашат малодушните руснаци от една страна и от друга да се хвалят пред запада и да точат пари но тази горделивост ще им изиграе лоша шега не е изключено и това айси..

93

АНГЕЛ

преди 1 година

63ма са убитите и ранените.Още миналата година предадоха новината по БТВ. Това се случи на 30-ти декември.Явно сте чели Украински пропаанден канал в телеграм.

92

Нищо ново

преди 1 година

В л'ъжите (т.н. "непотвърдени данни") украинската пропаганда няма равна на себе си. Учудвам се че са се ограничили само до бройка 500.

91

Слава на Русия

преди 1 година

До US: Да, Русия помогна на Сирия и там страната се възстановява. Въпросът е какво търсят САЩ в Сирия. Окупирали са някой и друг нефтен кладенец, точат нефт и го продават, като същи разбойници.

90

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Географъ: Русия няма намерение да напада Запада, но и Западът няма намерение да напада Русия, защото, ако го направи, това ще им бъде краят за западните "либерали". А Путин отдавна ги е предупредил, че при тяхна провокация ще има удар и срещу центровете за вземане на решения. Никой не иска да се самоубива.

89

Анонимен

преди 1 година

Те,ако не се бяха намесили руснаците Асад беше сдал багажа.Какъв е проблема със Сирия обаче,най-голямата държава в региона,която може да се противопостави на интересите на ФАЩ.

88

US

преди 1 година

Zaщото там помагат руZнаците. И така им помогнаха, че след 100 години няма да се оправят. Такава е помощта на мечката известна, като "мечешка услуга".

87

Анонимен

преди 1 година

Накрая ще се окаже, че не са компютри, а компоти... А цялата история - поредната лъжа..

86

Анонимен

преди 1 година

US, а защо не помагат на по слабата Сирия?!

85

Анонимен

преди 1 година

А за ликвидирания от Русия химарс, още с пристигането му на гарата, нищо не пишат..

84

Анонимен

преди 1 година

Само,че забравяш,че хората от ЛНР и ДНР казаха,че не искат да живеят в Бандерия