19

Анонимен

преди 1 година

Не ни занимавайте с брекзитланд.

18

Така ли

преди 1 година

му викат вече "веган" хаха,преди време им викахме просто "съединители"! (така го написах,да не ме изтрие някой веган...)

17

Анонимен

преди 1 година

Вече имам усещането, че света се занимава само с безсмислици. И какво като стане веган, но явно там хората така ги манипулират, че всички повтарят като папагали без да мислят.

16

Христови Пости

преди 1 година

Вчера ял пържоли,на Бъдни вечер ял постни сърми,утре пак ял пържоли и постили---Ха-ха...............Точно такива псевдоразбирачи унищожават Християнството.........Християнските пости са религиозна рецепта за душевно Християнско а и здравословно пречистване и спрямо Христовите Църковни Празници изрично е упоменато спрямо Църковния календар кога на постерите им се позволява да похапват и месо то ест Религозно-Християнско-Монашеска работа предимно за Манастир

15

Анонимен

преди 1 година

Е няма месо, няма мляко, ама няма и масло и сирене и кашкавал и салам и луканка и иии! Ами те са луди, остана плодове и зеленчуци, тоест треволяци, е предлагат инсекти! А какво ще стане с хората, ами болести от главата до петите!

14

Анонимен

преди 1 година

Тоя е голем шмекер, вегетарианец, плюскащ телешки стекове и свински пържоли, па глупаците да стават вегани за да *спасяват планетата* и да заприличат на мумии и да преплитат краката!

13

Християнин

преди 1 година

За Вегани говорим тука някакъв чул-недочул *** с Християнското постене от незнание Ви манипулира...........Разрешено е да се яде месо в определени дни по време на Християнското постене и в това също е величието на Християнството което набляга на хранене с месо и без месо по време на постите в името на здравеопазването.........Тея вегани са кукуригу и тяхното не е постене......за повече справки търсете някой истински Монах от Манастир или Монахиня

12

Анонимен

преди 1 година

Тъпни. Хората мизерстват и гладуват с месеци и години, без да го броят за предизвикателство. А според християнския ни календар имаме 4 пъти в годината пости, два пъти от по 40+ дни. Голям героизъм!

11

Анонимен

преди 1 година

Я вижте нашите Сунаци по махалите братовчедите на тоя английски Сунак с по два декара задни части шкимби като на мешлин а главите им същински шиници и са все гладни милите.Да не би и те да са вегани?

10

Асен Василев

преди 1 година

До коледа постих. Само не знам юнашкото мляко включва ли се в животинските продукти, щот бая изпих.

9

Анонимен

преди 1 година

КРЪГОВРАТ В ПРИРОДАТА има на тази планета........Доказано гените на цветето Нарцис са на 33% напълно еднакви с човешките.......покрай преялите с пържоли софиянци по Коледа има и такива ходили по голяма нужда по паркове и градинки наторявайки ЕСТЕСТВЕНО бъдещите зеленчуци......Точно по тая рецепта се отглеждат най-полезните биозеленчуци....Истината понякога се прикрива с благородни лъжи защото Истинският свят е за безчувствени смели хуманисти,мислители,интелектуалци

8

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам и на диета на фотозинтеза да мине този, който му е предложил тотално веганско, съвсем че опази природата!

7

Анонимен

преди 1 година

Оставете хората да хапват каквото си желаят, какво им държите сметка? Сигурно някоя фирма произвеждаща само вегански продукти, ги рекалмира!

6

Анонимен

преди 1 година

Да си ядът партенките, аз съм на свинско и говеждо месо с хубава сочна салата, ония вегани да рупат трева като крави ако щът.

5

Анонимен

преди 1 година

НПО пропагандичката Мърсол Попов веднага се е отчел с НПО спонсорираното си "мнение"

4

Анонимен

преди 1 година

Голяма пропаганда на вредната и неестествена вегетарианска диета има напоследък.

3

Анонимен

преди 1 година

Да си постави за цел да му пораснат гърди.

2

Анонимен

преди 1 година

Изхранването на толкова многобройни население само с трева ще предизвика масово използване на гмо това също е гибел трябва да се свиква с мисълта че края на човечеството в тоя вид идва ..хубавите години минаха

1

Марсел Попов

преди 1 година

Браво за идеята, пълна забрана за месото и горивата.