32

Анонимен

преди 1 година

айде новата 500-летка се задава

31

Анонимен

преди 1 година

Историческо е пак да почнем да купуваме руски газ, но тайно, през Турция. Защото турците внасят от Русия. Само русофил като Радев може да се радва пак от руската ни зависимост.

30

9689

преди 1 година

Защо никой не казва за цената на това удоволствие?Този втечнен газ ще бъде в пъти по скъп,ще печелян поставени лица.Да му мисли потребителя.

29

Смех...

преди 1 година

НЕ МОЖЕ РУМЪНЦИТЕ И ТУРЦИТЕ ДА ДОБИВАТ МИЛИАРДИ КУБ .М. ГАЗ В ЧЕРНО МОРЕ, А В БЪЛГАРИЯ ДА НЯМА.... ЯКО НИ ЛЪЖАТ ЧЕРВЕНИТЕ ШАМАНИ У НАС!

28

ИСТОРИЧЕСКО Е ФАКТ!

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ НАКРАЯ ЛЕГНА НА ПРАВИЛНИЯ КУРС КЪМ БОСФОРА И БОГАТИЯ ЮГ!

27

Пресцентър

преди 1 година

Осигоряваш им горивои газ на ниски цени ,а хейтърите ревът ,че ги продават хахаха май си хейтят народа и държавата само теа.Искат да плащат яко комисионни на гърци и други компании за същите горива .Искат бензин на 5 лв и газ на +50% отгоре....кво да ги правиш хейтъри сър.

26

Реалист звездата...

преди 1 година

До Реалист до 15Ти мръдна ли ве кво име -реалист това е състояние -гледна точка не име Смешнен нарцис си тури името.

25

истина

преди 1 година

ГАЗТА КОЯТО ЩЕ НИ ДАВА ТУРЦИЯ ВСЪЩНОСТ Е БЪЛГАРСКА ДОБИВАНА В ДОБРУДЖА ,, ЗАЛЕЖИТЕ НА ГАЗ В ДОБРУДЖА СА ОГРОМНИ ВИДНИ СА ОТ КОСМОСА ДОКАЗАНО ОТ САЩ.

24

Киро и Асен уей

преди 1 година

Ние сме умни хубави и променени и щяхме да купуваме пак същата газ през Турция, но през Гърция и гърците да хванат 20% далавера и за нас обещаха и ние доволни и хейтърите ...

23

Анонимен

преди 1 година

Турски Шенген! Безвизов режим с Турция! Да живее президент паша Рундьоган и султан Ердоган!

22

Диверсифициран

преди 1 година

Значи вече не сме зависими за газа от Русия ама май ще сме зависими от Турция. Това ли бе целта на диверсификацията.

21

Анонимен

преди 1 година

РАДЕФ Е ЗА ЗАТВОРА!

20

Анонимен

преди 1 година

Пак руска газ , но от Турция !Но се съмнявам че тази газ е от САЩ , ЗАЩОТО ТАНКЕРИТЕ КОИТО ПОРЪЧА ''ПРОСТО КИРО '' са разтоварили в Турция , защото само там най-близо има такива специални складове !!!И един специалист от България каза : Тая газ ще ни излезе доста по-скъпа , за тото --ПОРЪЧВАШ -ПЛАЩАШ , ТЪРСИШ ПРЕВОЗ -ПЛАЩАШ , ПОСЛЕ НЯМАШ СКЛАД , НАЙ-БЛИЗКИЯТ Е В ТУРЦИЯ , НО ВЛЕЗЕ ЛИ В ТУРЦИЯ ТО ТОЙ СТАВА ТУРСКИ , И ВЕЧЕ ГО КУПУВАШ ОТ ТУРЦИЯ ...

19

Анонимен

преди 1 година

Отново ще купуваме руски газ, този път през Турция. Руският роб Румен Радев гарантира това. Хубавото е, че сме толкова незначителна дупка на Европейската карта, че руснаците голям келепир няма да видят от цялата работа. Отделно, Бай Ердо си прибира комисиона и за московчанина остават копейки, колкото да се напие с перилен препарат.

18

Анонимен

преди 1 година

Историческо колко да е историческо?''Защото за първи път дава възможност на чужда компания да получи достъп до терминалите за втечнен газ на Турция''Първо турците не ни имат за чужди,те си мислят,че им принадлежи нашата територия.Второ е до 2035 година,а до тогава не се знае колко ще се развие водородната технология.Ако доживеем ще видим!

17

Анонимен

преди 1 година

Бате Бейко ще бъде недоволен и от спирането на бежанците през неговия стобор за кокошки.

16

Анонимен

преди 1 година

Руски газ от Турция. Машшала, евалла. Газът го разкарват напред-назад из тръбите, до полудяване.

15

Анонимен

преди 1 година

Бате Бейко, Ханъмата на Ердоган, ще бъде недоволен от изневярата. Само той носи газ от Турция.

14

Асан

преди 1 година

Кач пара 1 кило газ :)))

13

ОФчу

преди 1 година

Тъй, де, турците шъ получават руската газ на безценица, а шъ ни я продават хем на пазарни цени, хем с 30% отгоре! Супер "Споразумение"!!!! -)))))))) Ха, честито, народе!!!