12

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Хей "МИЛИЦИОНЕРИТЕ" нали тестовете не бяха точни? Кога пак се уточниха и до кога не бяха такива? Кога ще е следващият грешен прозорец. Ще сънуваме "ВЕЛИКИЯ ШЕНГЕН" и това е. Пък то само Шенген да беше.

11

Анонимен

преди 1 година

Липсата на прокуратура ни докара до брутална корупция и всеки да си прави каквото си иска, без да се притеснява от правосъдието. Държавата пак е осъдена от брата на Колана за четвърт милион. Тия пари Гешев и Цацаров няма да си ги извадят от джоба, вие ще ги платите.

10

MaйMyнaтa

преди 1 година

Ако беше полицай, щеше да викне майка си эа теста. От опит го энам, че става в системата им

9

Анонимен

преди 1 година

Екстра си е термина.Привлича вниманието.Да си знаят,че не може дрогирани да карат и да им се размине.

8

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Използването на термина "назобан" освен граматически неправилно е и естетически неиздържано. Правилно е да се изпише назобен, отделна тема е, че това заглавие не отива и на ПИК.

7

Анонимен

преди 1 година

А ако беше с един вид наркотик щяха ли да го съдят?Щото като гледам наркомани под път и над път си щъкат свободно,а някои дори са закриляни от тия,които трябва да ги съдят.

6

Анонимен

преди 1 година

И авторът на текста, и редакторът да се стегнат и да пишат на нормален език, а не на жаргон. Като искат да се правят на оригинални, да пишат за други нещастни жълти медии

5

Анонимен

преди 1 година

И кво ще му направите, нищо! Не е убил никой! Щом онова лане, дето уби Милен си е в къщи, на този кво ще му направите? Пил е чай и е ходил на зъболекар!

4

Тъпня

преди 1 година

Няма как да е и на 3те дроги едновреммено в този момент. Ще пукне завалията. Това, че отчитат дрогата взета до 30 дни преди теста какво общо има с текущата ситуация, питам АЗ?

3

МВР = ОПГ

преди 1 година

Тоз хубаво го съдят, ама кво стана с оня дрогиран полицай дето помете няколко коли преди няколко дни? Покрихте го, за това гражданите никога няма да имат доверие на ОПГ-МВР за каквото и да е било докато не се направи пълна реформа от - до

2

Анонимен

преди 1 година

Родна реч -омайна,сладка .Реч на мама и на татка !

1

Анонимен

преди 1 година

значи нош па, спазмалгон и аспирин е пил завалията