11

Журналист

преди 1 година

Има и свестни хора в парламента, на са много малко. Поради това и не могат да си изберат правителство. Между впрочем, на последните избори, мнозинството от българите не гласуваха. С това те им казаха на политизите си, че не стават. Някои от тях вече започват да ги разбират тези прости неща.

10

Сандо

преди 1 година

само Народен Съд ще оправи нещата в парламента. Няма ляво, няма дясно, всички са един дол дренки и всички са за горене

9

Анонимен

преди 1 година

Парламентът се е напълнил с лъжливи психопати. Отвратителни хора, които на лицата им личи, че са мошеници. Зависят само от Вожда-падишах на партията, който им казва днес какво да лъжат, утре какво да лъжат. Срещу добро заплащане, Вождът събира типа хора, който му е нужен. А това са само психопати и мошеници.

8

мдааа...

преди 1 година

...джендъриска идеология се лее из ведро от устата на тоя пишман политолог...

7

Анонимен

преди 1 година

Румен Радев - най-успешният чуждестранен агент поставен да ни държи слаби и зависими. Ето днес ни направи зависими от Турция за 13 г.

6

Рони

преди 1 година

Има голямо значение кое е ляво и кое дясно. Но който не знае коя му е лявата ръка и коя дясната не е за политик ,а за едно специално заведение.

5

Практик

преди 1 година

Да ама ще гласуваме ли с хартийки? Само да не са гланцирани.

4

Лайнорин

преди 1 година

Рядко на лопата не седи и лесно се размива.

3

БАНко

преди 1 година

ПОРЕДНИЯ ,, ПРОФЕСОР " !!! ИСТИНСКИ СРАМ !!!

2

Анонимен

преди 1 година

"Когато започне да се говори, че не е важно кое е дясно или ляво решение, а е важно кое е в подкрепа на обществото".Този какво иска?Против обществото решения да се взимат?Когато се взима решение против народа се нарича фашизъм.Тези май започнаха на демокрацията да викат популизъм...Ненормални!Научили една дума "популизъм" и я дъвкат като дъвка,за да ни замажат очите!

1

Анонимен

преди 1 година

Това е Опозиция срещу ГЕРБ! -:) Ако бяха за него,нямаше да са " популисти" нали?-:)))