22

Чичо Манчо

преди 1 година

До Анонимен 21 Радвай се . ЧЕЗ те обича,сурвака те и ти пожелава весела Нова година.

21

Я па я..!

преди 1 година

Нищо чудно. Климатиците са двойно повече. Нали искаме чист въздух.Качи ме ли и колите но ток , глей кво става.

20

нормално

преди 1 година

за българина тока е безплатен,не само,че цените са символични,ами га.ньовците го крадат,ама после виновни са политиците

19

Монтажната група

преди 1 година

Нормално при тези цени на пелети.Повечето хора ги смениха с термопомпи и климатици.Една къща нормална на два етажа по 70 квадратни метра се отопляваше с пелети за 2000 лева миналата зима сега е над 6000 хиляди лева.

18

Анонимен

преди 1 година

На мен всяка година от Еврохолд(ЧЕЗ) ми надписват сметката около Нова година,без да съм харчил допълнително.Така че,тези статистики са само за наивници,за да се оправдаят кражбите на ЕРП-тата.

17

Старшинката

преди 1 година

Това значи, че много сме се изнежили........да връщат казармата!

16

Харчалък на

преди 1 година

поразия! Как се "харчи" електрическа енергия? И по-интересното как преценихте, че е "изхабен"? Предполагам, щом може да се изхаби ще може и да се заточи. Или това е като захабени чорапи - трябва да се изхвърли, понеже не си струва да се кърпи?

15

хмм

преди 1 година

Скочило с един малък % и веднага сензация.а причините могат да са и други - примерно сега много хотели работиха на пълни обороти, преднага година си спомняма как затваряха курорти....все едно да сравняваме овца с коза, двете дават мляко но са различни животни.

14

до баба мара

преди 1 година

Тоест, да стоим на студено, да се къпем веднъж в седмицата и да перем веднъж в месеца? А, след това да плащаме за лекари и лекарства, за да лекуваме децата от бронхити и пневмонии, от въшки и краста? И къде е ползата? А..., от Евро парламента казаха така, аха!!! А, от ЕП не помислиха ли, че е по-добре да плщаме по 300 долара за 1000 куб. метра газ за дългосрочен договор вместо 2,000 долара спотова цена???? И що Англичаните и Щатите взривиха СП 1 и СП 2, сигурно щото са се загрижили за Европа?!

13

Ем като няма

преди 1 година

газ да харчим - харчим ток!

12

:(

преди 1 година

До Анонимен, точно заради това влязох, за да напиша същото и аз. Изхабили! Изхабено може да е само празното пространство в главата на този, който е сътворил статията.

11

баба мара

преди 1 година

от климатиците тече вода елхите светят денонощно пералните се въртят по двапъти на ден ел печки не се изгасват като че ли народът не е ял цяла годиназа всичко сме си виновни само ние за нищо не мислим а идват лоши времена пакблагодарение на овчото си поведение

10

ОФчу

преди 1 година

Е, кво предлагате, да посрещаме НГ на тъмно и студено, щото за туй настоявали от Евро Парламента и акушерката Урсула? Абе я вървете на ...

9

Анонимен

преди 1 година

Е, как така? Нали не трябваше изобщо да има ток според русофилските сметки?

8

Смях

преди 1 година

Няма страшно, нали турците скоро ще построят руските си АЕЦ? И ще внасяме евроатлантически ток от тях? Докато затваряме собствените си енергоблокове по плана на "зелена Европа"?

7

Анонимен

преди 1 година

През 2025г. когато "либерализират" тока и цената му се увеличи 4 до 5 пъти ще "хабим" значителни по-малко електричество и Брюксел ще ни даде медал. Нямам вече търпение.

6

Анонимен

преди 1 година

Поради високите цени по заведенията сме си били вкъщи, а не по хотели и кръчми.

5

Анонимен

преди 1 година

А все още не сме преминали на електрически коли. Много интересно какво ще стане когато всеки включи по една електрическа кола да се зарежда в контакта?

4

Анонимен

преди 1 година

Масово се отказват от газ хората, а някой бизнеси зависими от газ преминаха на ток или направо затвориха. Газът в момента е по-скъп от електричеството. Така, че газовиците губят, електричарите печелят, а потребителите плащат каквото им фактурират, без задължително да разбират какво точно се случва.

3

Анонимен

преди 1 година

"...изхарчили ток ...", "...изхабили електричество..."! А поспрете се де, що за изрази!