47

Сашо от Варна

преди 1 година

Втори Февруари е най добрия вариант за избори. За пореден път ще бъде - стани ти да седна пак аз....Защо този път не опитаме да избереме само безпартиини!?

46

1-ви април

преди 1 година

е най-подходящата дата за избори.

45

ЬЬЬ

преди 1 година

пп-продължаваме промяната,или казано по-точно:продължаваме потъването-предлагат в декларация същите приоритети,които преди броени дни бяха предложени от проф. Габровски и които те единодушно отхвърлиха.Значи не ги интересува нищо друго освен комисионните и предпоставките за далавери. Смешно, тъжно и нагло.

44

Анонимен

преди 1 година

Не искаме избори! Не искаме партиите пак да се нагушват. направете правителство!

43

защо от нашите данъц

преди 1 година

Да си ги плащат с техни пари,откъде накъде за десети път ще пръскат стотици милиони от нашите данъци за плакати и какви ли не тъпотии, да им гледаме едни и същи мутри, които ясно показахме, че не искаме!!!!

42

Реалист

преди 1 година

Я по добре на 1 април !

41

до 43

преди 1 година

До Анонимен,ти явно по средата на първи клас си останал,кАсаещи се пише,нег.рамотнико,но по-лошото е,че си фашист,днес ще изключим едни,после други,но не забравяй,че и теб ще те изключат с тая грамотност,самозабравил се,българин,нали,няма нужда от повече определения,мислите,че като сте несметно богато въртите света,не.ща.ст.ници

40

Wesd

преди 1 година

Абе Майна, що не ходиш на майната си

39

Анонимен

преди 1 година

ХОРА БЕЗ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРАВО НА ГЛАС И ДА ШОФИРАТ!ТОЙ НЕ Е ВЗЕЛ ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ ДА СЕ ОБРАЗОВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕ ЦИФРИТЕ НА ПЪТЕН ЗНАК ПЪК ЩЕ ИМА ПРАВО НА ГЛАС СВЪРЗАНО С РЕШЕНИЯ КЪСАЕЩИ ВСИЧКИ...

38

Реалист

преди 1 година

Днес вместо шарлатаните да са в следствието за газта и Джемкорп те мандат просят от главния шарлатанин ! Алоооо Гешев айде размърдай се малко или и ти вярваш че за милиони няма закони а за кокошка няма прошка . То се видя че с Президента я свърши като кучето на нивата ! Дали пък затова спряха да ти искат оставката ?

37

Майна

преди 1 година

ББ и Герб бяха сатанизирани от Безропотните Слуги на сащ - пп. Но нещата ще се обърнат на 180 . С помощта на Китай.

36

ПроСоТо

преди 1 година

До До 38.....Никак даже!...Точно за това решението на "великите" да няма машинно гласуване е гавра с ВСИЧКИ,не само със споменатите от теб "избиратели" ..

35

До 38

преди 1 година

Да разбираме, че само привържениците на ПП и ДБ са умни и квалифицирани, така ли!?Аз пък твърдя, че това дето цъкат по телефоните и смятат публикуваното в Гугъл за законодателен орган, не ги прави по-умни от хилядите четящи, интелигентни хора с истински професии!

34

ПроСоТо

преди 1 година

До ДОЛНЮ.....Всъщност,с машинното гласуване се получи една "естествена забрана" за неграмотниците...Но как играчите ще виреят без "подкрепата" на неграмотниците?..-Това явно е невъзможно,за това МИЖИТУРКИТЕ не само въведоха ЕДИНСТВЕНО хартиената бюлетина,но и са подготвили /нека всеки бъде сигурен!/ поредната чудовищна манипулация..

33

Още по-късно!?

преди 1 година

Още по-късно, не може ли? Какво чакаме новият проект на Радев ли и ли ще пазим интересите на държавата ни? Радев разбуни България и ни срина! В задачата се пита: каква е целта му? Най-вероятно да станем най-новият член на Евразия!?

32

Soli Invictus

преди 1 година

Хайде стига сте избирали вече тези клоуни и чалгари. Закрийте държавата и се поклонете на Слънцето! О, непобедимо слънце! Слава на Македонската империя!

31

Анонимен

преди 1 година

До Никола Стефанов Не са шарлатани, а у нас шарлатаните наричат свестните "шарлатани".

30

до 21

преди 1 година

Да бяха замразили ПП и цените, а спекулата продължава да се вихри и сега. Не че съм привърженик на Бойко, но човек имаше някаква сигурност, а колкото до това, че ПП вдигнали пенсиите инфлацията ги изяде Цялата им работа е давам да ти го взема! Де е Киро на кирия!.

29

Анонимен

преди 1 година

И този път мислете за кого гласувате. Никакъв ГЕРБ! Няма как да направи правителство дори с ДПС. Във външнополитически план са заклеймени. Единствено ДБ и ПП! Там е истината на България за проспериращо бъдеще.

28

ПроСоТо

преди 1 година

До аз не разбирам...мнението на Президента за това,че са "шарлатани" е ЛИЧНО НЕГОВО!..Но ИЗПЪЛНЯВАЙКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си,той Е ДЛЪЖЕН да даде мандата на тях !...Така наречения "трети мандат" вече ще бъде негово лично хрумване ..Така е според Закона..Така че да не се заиграваме много с понятията!..Не знам дали някога ще разберем,че законите трябва да се спазват?!..А дали са добри или лоши,това вече е друга тема..