20

Анонимен

преди 1 година

Пълно е с ромове особенно по селата ,а кметовете ги приемат веднага

19

Анонимен

преди 1 година

Повечето кражби ги извършват ПОЛИЦАИ или по тяхно нареждане ,, жалката истина за България.

18

ama

преди 1 година

Затова пък, ако сгащиш крадеца и го спукаш от бой, ти ще си виновен, щото виждаш ли, си му нарушил правото да краде. Логика и чудо

17

Един Българин

преди 1 година

Законът също е скапан. При разпит на ци**нин трябва да му обясниш че може да не казва неща, които го уличават в кражба. Е КАКВО Е ТОВА? Нали за това го разпитваш за да го хвнаеш и докажеш че е крал. Другото е с парите за отпечатъци. И ако си мислят че ще се препълнят затворите има сума ти неизползвани казарми - да ги преустроят и настанят. Да ги карат обаче и да работят по мините като едно време да се научат да не краднат! Затворът е за превъзпитание , а не да ти е топло през зимата!!!

16

Един Българин

преди 1 година

Няма пари за вземане на отпечатъци от обраните домове, защото кражбата била "малка". После като няма свидетели младшата прокурорка ти спира делото. Възразяваш и вместо да направят нещо пак е същото - няма отпечатъци, няма свидетели! Еми то "хубаво" ама така стимулираме престъпността. Аз съм потерпевш 2022ра и не вярвам да са заявени само 104 кражби от домове т.к. в същия ден имаше още 3 само в квартала. Полицаите знаят кои са, но проКОРатурата на герб не ги преследва.

15

Анонимен

преди 1 година

Очевидно нещо е много сбъркано в полицията. И това нещо започва от ниското заплащане, но ниското заплащане не е само там. Гнилостта на системата идва от крадците в политиката.

14

Анонимен

преди 1 година

четете ли тези лъжи - 68 кразби от домове за Ноември, сериозно ли? блато сме и блато ще си останем

13

Ефектът

преди 1 година

Рашков. Не случайно човека се е уредил с толкова имоти.

12

...

преди 1 година

Не само няма закон, но няма и на кого да се оплачеш! Местните дерибеии(разбирай ченгесари) дори не си правят труда да прикрият досадата си, когато ги потърсиш. До там я докарахме, че крещят на хората, които са станали жертва на престъпление. Гнусари долни! Само за заплати мрънкат!

11

Анонимен

преди 1 година

Заптиета само за пари мислят, повечето от тях за нищо не стават. Сложили си колата на осветено място, а апашите знаят къде стоят и минават по тъмния път към малата. Въобще трагадия са. Повечето са като Симон Радев.

10

Реалността

преди 1 година

В момента тече разследване, издирват се извършителите ?! Наистина ли вярвате че в районното някой Разследва нещо...Ха ха...или пък Издирва...Хаа.аа ха...Блаженни са вярващите. Нали крадците в района са едни и същи и всеки полицай ги знае ! Правете си изводите сами !

9

Анонимен

преди 1 година

Като че ли? Ама иначе плащайте данъци и гласувайте. Защо?

8

Препатил

преди 1 година

От край време (30ина години) разкритите кражби от домовете клонят към Нула. Бригадите крадци работят с чадър от РПУтата. Ако не вярвате или не сте го преживели попитайте хора препатили вече. Отговорите са почти идентични. Крими следователите дошли и казали днес има още няколко кражби в същия квартал. След три месеца им звъниш, защото те няма да го направят и ти отговорят че са открили много Твои ! отпечатаци на нетипични места в апартамента ?! Викам нормално нали аз съм правил ремонт навсякъде !

7

Бонго Бацил

преди 1 година

За 1200лв. заплата ченгето се прави, че ние чуло ние видяло нещо. Боли го дедовеца кой са обрали. Ден да мине друг да дойде, заплата си върви! Мотивацията е отрицателна, а вие си чешете езика с празни проказки.

6

Анонимен

преди 1 година

Щом са малолетни,да се открият отново ТВУ-тата.И там да ги превъзпитават.А родителите им да плащат.Ама били безработни!А защо са безработни?Докога ще отглеждаме престъпници?

5

Анонимен

преди 1 година

3, 'СКОК на кражбите в домовете. Чети бе мушмол' --- мъжете крадат на жените си роклите ли значи това, не разбрах

4

В едно голямо село,

преди 1 година

където имам роднини, периодично има десетки взломове. Всички знаят, че това се случва, когато за пореден път излезе от затвора синът на местна алкохоличка. Нейният прякор е "Дзверо", на сина й казват "другио дзвер". Майка и син продадоха една след друга двете къщи, които наследиха и пропиха парите. Жената крета с малка пенсийка, синът се оправдава"Разберат ли, че съм бил у затворо, нечат да ме земат на работа, затова краднем". Така казва, когато СЛУЧАЙНО го заловят при кражба. Непоправим е.

3

До и.иот 1

преди 1 година

СКОК на кражбите в домовете. Чети бе мушмол, това е от как Рашков Дамаджаната взевласта и Рундо Коремното каза, че при него ще цъфнем.

2

Анонимен

преди 1 година

ДА СЕ СЪРДЯТ НА РАДЕВ

1

Анонимен

преди 1 година

е как тъй, нали главния прокурор на ГЕРБ каза още преди 3 г че е изкоренил битовите престъпления, каквото и да значи 'битови'