89

ПП кандидат

преди 1 година

Какво ще правим без вълшебния софтуер, питам. Чакам инструкции, спешно!

88

Анонимен

преди 1 година

Сега да не се окаже , че и вие сте импотентни. Щото така казвахте за бибитко, когато не събра подкрепа.

87

Анонимен

преди 1 година

Ми няма май да ги огрее )

86

Няма време

преди 1 година

Връщайте папката.

85

Възраждане на РУСИЯ

преди 1 година

Те това са русофилите...... Мразят България... Обичат само Русия....

84

ГулюГулю

преди 1 година

Започвам да си умирам от кеф като гледам как са се настроили евроатлантик срещу евроатлантик. Никакво евроатлантическо правителство. Вън Американците и Турците от България! Възраждане ще ви изяде с парцалите евроатлантици, всичките американски партиики в затвора.

83

ХоХо

преди 1 година

На следващите избори тези задни ци ще видят кон боб яде ли !

82

Анонимен

преди 1 година

Трудна е задачата когато насреща си имаш мутродемократите от ГЕРБ и СДС, подкрепени от ДПС.

81

Анонимен

преди 1 година

Не мисля че затвора е лошо място за тези мъже , все пак те са флуидни в тази сфера и би им харесала компанията и заниманията там .Представете си жена в магазин за дрехи или дете в сладкарница ,ето какво е за тях едно изпращане в затвора !

80

Анонимен

преди 1 година

ДЕНКОВ ЗАДАЧАТА Е НЕ ТРУДНА, ТЯ Е НЕВЪЗМОЖНА. КАКТО КАЗАХ МНОГО ОТДАВНА (ВЕЧЕ ЗАБРАВИХ - КОГА) ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО БЕШЕ ПРОПИЛЯН ОТ НАЦИОНАЛНО БЕЗОТГОВОРНИТЕ ГЕРБ-СДС С МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ СТЕФАН ЯНЕВ ПРИ ПЪРВИЯТ МАНДАТ, ТАКА ЧЕ ПРОСТО ВЪРНИ МАНДАТА НА ПРЕЗИДЕНТА. ТРЕТИЯТ МАНДАТ СЪЩО ЩЕ БЪДЕ НЕУСПЕШЕН. ОТИВАМЕ НА ИЗБОРИ !!!

79

Ами

преди 1 година

Много трудна задача е разбирателството между х.а.й.-дути. Особено когато става въпрос за готови пари.

78

Анонимен

преди 1 година

Нямаме нужда от правителства на национални предатели, единствено искаме бързо да влизат в затвора. Тогава нещата ще тръгнат.

77

Анонимен

преди 1 година

. . . имаме нужда от правителство. . . Пълни глупости! Ако са като досега избираните правителства, а то няма съмнение, че ще бъде така, не ни трябват правителства! Трябват много съдилища и много затвори! Е това е за Нова Година!

76

ЬЬЬ

преди 1 година

пп откриха топлата вода,че проблемите в България са много,но не могат а и не искат да признаят,че тази каша от проблеми в голямата си част е замесена и от самите тях. Благодарение на тях и на всички други политици,с много малки изключения, България хем е в ЕС и хем не е,хем и в НОТО и хем не е и в това си разкрачено състояние,което се дължи и на радев,България е в изолация, нежелана в шенген и в еврозоната.И се питам:наистина ли 80% от българите са дебилни?Само питам...

75

факт

преди 1 година

задачата не е трудна но вие си искате комисионните . вече сте разбрали че всички срещу Борисов и Гешев ви беше най голямата грешка обаче продължавате с тая грешка която не искате да признаете .

74

Малък автор

преди 1 година

От шарлатаНите и БСП нищо добро не се вижда за държавата. А Радев е прокълнат вече от доста граждани на Р. България.

73

Анонимен

преди 1 година

И нас свестните считат за "шарлатани", а шарлатаните за свестни. Обратен народ.

72

Анонимен

преди 1 година

Добре, че са ПП - лъч надежда за това тъмно балканско племе. Но когато "суверенът" гласува по тоя безобразен начин, как искате да стане?!

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Останалите 20-30% от населението сме с европейски заплати (не всички) и гласуваме за ДБ или ПП"-ПРОСТОТИЯТА НАМА КРАЙ! Ако беше много умен/умна нямаше да покажеш това самохвалство и лицемерие! И ДОБРЕ,ЧЕ ДРУГИТЕ70-80 %-НОРМАЛНИТЕ ХОРА СА МНОГО ПОВЕЧЕ! А ВИЕ ДАЛИ СТЕ 20-30 % много е съмнително!

70

Ученика

преди 1 година

Раdeв "ГО" връчи на "ПП", те пък написаха комсомолска декларация за обединение около светлото бъдеще...театър за наивници!