8

Анонимен

преди 1 година

Да, сред най-силните в света са българските гимнастички.Но не мисля,че от межд.първенства трябваше да бъдат изключени Русия и Беларус.Господ още ще ни накаже,не само с Б. Калейн,която се чувстваше с осигурена титла.2.:изгледах с интерес спектакъла по БНТ1 на 31.12 по повод год. от създаването на федерацията.Не се видя да уважат най-заслужилите гимнастички през годините.Споменаха имена САМО на присъстващи в залата.Защо не се видя екран с образите на А.Раленкова,Дил. Георг. , Л.Игн. Дунавски,Б. Па

7

Бфхг

преди 1 година

Тези жени тренират по 8часа на ден 5 дни в седмицата.За разлика от българските изнежени футболисти,къде и *** за зеле не става от тях.И само гледат,в коя дискотека да се напушат и напият,плюс жените им къде можеш,да ги притежаваш,за некоя и друга пара.С тия лесни жени се чувстват големи мъже.Едни момичета в художествената гимнастика с много труд в залата им показаха на уж мъжете футболисти,как се печелят олимпийски и световни първенства.

6

ХА!

преди 1 година

"Нова година - ново правителство!" ама че късмет и пробутахте...

5

Анонимен

преди 1 година

Абе друго си е да гледаш как Иветката тича по пистата.

4

Анонимен

преди 1 година

Красиво, талантливо и скромно момиче. Възхищавам й се.

3

Анонимен

преди 1 година

Този спорт е странен. Цяла година правиш едно и също(репетиции) до побъркване.

2

Deep Zone

преди 1 година

Прекрасна жена, красива, скромна, гледах я в едно от студията по време на световното по футбол и тогава ми направи много добро впечатление. Нищо общо с модерните *** с три тона грим и дрехи за околовръстното. Браво, Невяна! Пожелавам успехи през новата година!

1

Анонимен

преди 1 година

Права е.Във всички спортове само провали,но художествената гимнастика е на ниво.А и това е най красивият спорт.Екипът който ръководи този спорт е на световно равнище.