18

Вова

преди 1 година

До коментар 18 само собствения си народ,къде изтребва и който не реве за вожда както умре и който бяга през границата.

17

Рана за ТРОЛИ

преди 1 година

Ким не ме притеснаява. Притесняват ме каубоите! Ким никъде никого не не изтребвал - за разлика на поръчителите на тази статия!

16

Анонимен

преди 1 година

Церн Ким Чен Ун Швейцарски вишист Норд Кореец.....................Та си спомням интервю на нашия десен капиталистически седесаргерберски посланик в Пхенян дето говори над един час но в сбита форма накратко каза:"Северна Корея напредва и ще я бъде даже може да стане следващото азиатско икономическо чудо и за негово съжаление като българин нямало да ги бъде България и българите"......факт

15

Любо

преди 1 година

Толкова беше просперирал българския народ с комунистите,че от 89до 93 българите се редяха на опашки в магазините,за един хляб и мизерстваха,най малко десет години.Толкова бяха просперирали българите с комунистите,че мани мани.

14

Анонимен

преди 1 година

САЩ изпразни складовете, че да дарява на Укритата, така че не е изключено ако Китай тръгне да си взима Тайван - Северна Корея да си вземе Южна Корея. САЩ не могат да са навсякъде по едно и също време, а още по-малко с изпразнени складове... Изглежда че краварчетата ше се наиграят.

13

Христо Христов

преди 1 година

2023 ще е годината на освобождаване на поробената Южна Корея от великия Ким - Обединителят.

12

анонимен

преди 1 година

А стига бе!

11

Анонимен

преди 1 година

То и България един ден преди 10 ноември 1989 беше с почти 10 милиона, на 22 място по БВП на население, с огромна армия която как не е превзела Истанбул и Атина, с огромна индустрия и богато население....и за един ден мехура се спуска! Лъсна цялата мизерия и изостаналост!

10

Може, да

преди 1 година

Може и да не може.

9

Ким Ир Сен до 10 и 9

преди 1 година

Аз и синът ми благодарим за комплимента от братска България. Нас постоянно ни обиждат но не се натъжаваме. Към 9: Сине и ти ли коментира. Аз ти търсех нова майка но осъзнах че и тримата с нея сега сме заедно. Ще я видиш скоро. Обичам те!

8

Не че нещо

преди 1 година

7 години по дълга продължителност на живота спрямо европеска България. За 30 години удвояване на населението. В ТОП 10 на износителите на плодове в света. Производство от химикалки до ядрено оръжие. И не, не ме пращайте да заминавам за там. Мислил съм го. Не ни искат.

7

Ким Чен Ир

преди 1 година

Момчето ми! Толкова се гордея с теб и аз сега съм в рая гледайки моето дете. Слушай лекаря какво ще каже защото аз не го слушах и си мислих че съм здрав и на - умрях. Радвам се че продължаваш моя завет който написах. С дядо ти сме много щастливи сега! Праща ти целувки на земята. Успешна година, красивото ми дете!

6

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Само ЦСКА "Охридско знаме"!

5

Анонимен

преди 1 година

Българските потомствени шумкарчета защо не му отидат на гости?:)))))))))))))

4

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Тия не са от моята раса.Все са ми тая.

3

АНГЕЛ

преди 1 година

Човека си пази за.дни.ка като се въоръжава. Това е най-доброто което може да направиш ако живееш на една планета с държава като САЩ ! Това е цялата и единствена истина. Всичко останало е пропаганда.

2

Таньо

преди 1 година

Възхвала за другаря Ким Чен Ун !

1

Анонимен

преди 1 година

*** тема!