17

Анонимен

преди 1 година

Защитавам правата на човека от Китай да закара Неоковид на Остров Велико Тамбукту. Китайските власти репресираха протестиращите срещу Неоковид измамата.

16

Анонимен

преди 1 година

Вирус няма. Няма постковид. Всички ваксинирани вагнеровци излъчваха сигнал към Космоса и ги удариха.

15

ВСИЧКО Е ТОЧНО

преди 1 година

Все още се чудя на база на какво се поддържа "Ковид истерията". Висури е имало, има и ще има. Имунната система е за това, да се бори с "нашественици". И всичко си е на мястото.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 Здравеопазването в България на ниво лични лекари е в пъти по-добро отколкото в Англия.Ако твърдиш обратното значи никога не си ходил на лекар в Англия.Личен лекар там ще те прегледа след записан час,най-рано след десет дни.Операции след месец...Ако имаш много пари е друг въпрос,но трябва да имаш наистина много.Виж,спешната помощ са друга бира.Там са много,много добри специалисти за разлика от тук.

13

Master

преди 1 година

Щом се заговори за Ковид значи войната е на приключване!

12

Островитянин

преди 1 година

Ауу, как са притесних. Излизам навън - хора си има по улиците, в магазините си пазаруват нормално , по пътищаат пълно с коли ... И си казвам, ахааа, това е от ОНИЯ статии за Великобритания дето описваха икономическия колапс на Острова след Брексит... Които предричаха срива на паунда... Дето писаха как на Острова нямало гориво а магазините били празни ... и които помислиха наемането на сезонни работници в магазините заради увеличеното пазаруване по Коледа за нова "КРИЗА"... да радват Ганчувците.

11

Анонимен

преди 1 година

Жалък остров

10

Анонимен

преди 1 година

До 1 - Св. Анастасия край Бургас

9

От*Берлин*

преди 1 година

В немските медии, страшно много се увеличиха статиите за причините от сърдечни инфаркти и смъртни случаи.. То не бяха почистване на сняг в минусови температури , и консумация на канабис при под 45 годишните... Познайте защо!? Имаме Нов Холокост -Ваксинационен! Бог с Вас и пазете децата

8

Анонимен

преди 1 година

Ако здравеопазването в Англия е в критична състояние то... в България значи сте пропаднали толкова много че няма да се оправите следващите 50 години

7

А сИга де

преди 1 година

Тези дни повтаряха един филм "Островът", та дали и тези не са като онези от филма?

6

силно учудЕна

преди 1 година

Интересен Остров!

5

Д-р Коронис Кауза

преди 1 година

До сега ни спасяваха от така нареченият Ковид-19 със затваряне и паpцалu на устата, сега ще ни спасяват от грипа и бактериалните инфекции с абсолютно същите безсмислени мерки... Все едно някой е пренаписал медицината и до сега никога не е имало болести или грипни вълни?! Манипулациите на елита от Давос започват да вземат чудовищни размери!

4

радомир

преди 1 година

Нека да затворят детските градини на време, че е ужас. Днес от цялата група имаше 10 деца, от които половината имаха симптоми, но в БГ-то никой не следи строго. Градините трябва да се затворят навреме за да се пресече проблема.

3

Анонимен

преди 1 година

Тия нали се набоцкаха яко, защо още не са безсмъртни хаха

2

Острова на маймуните

преди 1 година

Нали си набиха по 17 ваксини ? Защо всички са болни ?

1

Анонимен

преди 1 година

Още една година затваряне и вардене, дишане в па р цари, и тровене с експерименталки и обикновеният ринит ще ви е животоопасен.