10

До скептиците

преди 1 година

Не забравяйте, че тиражът е малък, така, че инвестицията си струва.

9

Софиане

преди 1 година

До Ром"сЗащото тогава цената ще стане 1400лв и пак няма да може да си я купиш

8

Unknown

преди 1 година

От 40лв. нагоре само гладък мозък би дал пари ....

7

АнонимеН

преди 1 година

МОНЕТА КОЯТО СТРУВА КАТО СРЕБРО И ИЗРАБОТКА 30 ЛЕВА СЕ ПРОДАВА ЗА 114ЛВ

6

Ром"с

преди 1 година

Защо тези монети не се продават и по електронен път ,както билетите за Световно или европейското по футтбол ...за да можем и ние от провинцията да си купим ,а то само софиянците имат тази преораготв,защо има такваз дискриминация от БНБ и правителството срещу провинцията? Убава работа,ама ...Ал Константинов

5

Pepe

преди 1 година

Пак са се наредили тлъсти опашки от прекупвачи и дребни мошеници. И след седмица монетата няма да я има на касите и ще се продава на двойна и тройна цена, не казвам, че ще се купува. Как може някой за 50лв да си причини да чака денонощно по опашки. Дребни душици!!! Кога БНБ ще влезе в 21 век, ще си направи онлайн магазин и ще сече тиржите, така че да стигат до колекционери, а не до търгаши!

4

Анонимен

преди 1 година

Стръв за балъци, цената на среброто е 0.74 евро за грам, това означава че стойността на монетата реално е 35 лева. Е, кой я определи тази цена от 114 лева тогава?

3

Някой

преди 1 година

Те Ботев, Левски, Кубрат, Аспарух,Калоян, Самуил, Омуртаг и т.н. всички канови, царе, крале, будители, хайдути и т.н. ако знаеха на какво сега прилича държавата и какви управляват и хората що за стока са в голямата си част още един или сто и един пътя ще се ужасят, че са видели. Ако видят и татуировки на тях по разни кухи нацепени банки или хора с имената им с интелект на чалгари.....ужас

2

Ти да видиш..

преди 1 година

Брей ! Кога минаха 175 години..?

1

Златен стандарт

преди 1 година

Ще пускат, защото при евентуално влизане в еврозоната, БНБ и по-голяма част от "банките", опериращи тук, ще трябва да се закрият.