171

Анонимен

преди 1 година

Не искам на тоя повече да му виждам мутрата !

170

тя

преди 1 година

Ака воюваше с друга държава никой нямаше да го погледне !

169

тя

преди 1 година

На тоя му помага цял свят и все пищи и иска още и още !

168

Истина

преди 1 година

ГЪРЦИТЕ са най-древният индоевропейски бял етнос но това важи само за континента Европа.........Хетите от азиатската държава КОСАРА и белите Иранци от Азия може би са по-древни а вероятно и други.........Омир си измисля Данайците за да съюзи гърците с Древен Египет и вероятно си измисля и Олимп и Зевс но още преди това ГЪРЦИТЕ ги знаели в целият Близък изток................главният проблем на древните римляни бил че евреите,араби и прочие ги обявили за: Кой си ти бе?

167

Рюте Евронюз

преди 1 година

Расизмът на Бялата раса е създаден неволно от индийци и пакистанци издигнали незнайно защо Божествен култ към Белия човек в техния Индуизъм..............При индианците е било същото......Испанските конкистадори завладяли мирно най-многобрйните измежду индианците АЦТЕКИТЕ които имали древна легенда за Белият Господ а ацтеките прибавили в риалити животното Божеството КОНЯТ.............Когато лъжата на испанските конкистадори се разпаднала настанали КЪРВИЩА

166

Уелс,Чърчил,Оруел

преди 1 година

Синият Гелзенкирхен футболен отбор с който Адолф Хитлер визирал Хърбърт Уелс преведено на български език е ФК" Миньор" от споменатото малко германско миньорско градче и не е "Миньор"Перник........Споко

165

Просто за простите

преди 1 година

Синият миньор "на" Гелзенкирхен Хърбърт Уелс посетил за първи път Руската монархическа Империя през 1914 непрекъснато го преследвали ислямоюдеистки Марсианци и по открити документи на Гестапо и ЕС бил неотменно в първата десетка за разстрел когато Адолф Хитлер завладее Англия..........Уинстън Чърчил 1874.....Оруел умрял само на 47 години ..........Истинският свръхЕЛИТ разгромил Адолф Хитлер

164

Анонимен

преди 1 година

Фашисти, девет години стреляте, не се ли уморихте да убивате хора и собственото си население, а руснаците, които пристигнаха на помощ на населението, са ви виновни?

163

Анонимен

преди 1 година

Научния фантаст от Чехословакия Петер БОГАТИ написал книгата "Последния човек" явно е ЧЕРВЕН поляк от Чадаев Червената армия договора към калъфката ЦСКА и Доналд Тръмп посредника Христо Стоичков и Папа Франциск се съюзили да изтребят всички Римокатолици в Западна Европа,Северна и Южна Америка и сие Уест за да пребъде червената римокатолическа ферма Полша на изнасилвача педофил от Полша холивудския режисьор Роман Полански.....Анджей Вайда Вагенщайн чадаевци червени

162

Щирлиц

преди 1 година

Зеленелски,капитан Кид ти праща много здраве.

161

Руси

преди 1 година

Ще ви изколят за една нощ. Много се надува този човечец. Добре си върши работата, но повечето му изявления са просто трагични!

160

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, ти си масов убиец и рекетьор на 52 държави, къш!

159

Анонимен

преди 1 година

"Зеленский призвал главу Еврокомиссии выделить Украине первый транш на3млрд евро уже вянваре" , алчните лами, които ограбвате Украйна и забогатявате от нещастието на хората и пращате оръжия за Украйна и убивате украино-руското население, трябва да си получите заслуженото и от същата манджа и касапница, която сътворихте!

158

ПроСоТо

преди 1 година

хм!..Малко...щекотлив факт,не ли?..-Зеленясалия се развява навсякъде,включително и при срещи с президенти,примерно,наденал зелена тениска..Това май е малко странно като знаем,че цветовете на Украйна са синьо и жълто...Но тоя НЕ е украинец,така че явно си има СВОИТЕ си мотиви за това..

157

Жуков

преди 1 година

Господин Андрешко още ли има хора който ти вярват!!!!

156

Анонимен

преди 1 година

Дано се получи

155

Анонимен

преди 1 година

Русия печели войната в украйна -- видео в ютюб от преди 20 минути, Скот Ритер.

154

Рапунцел

преди 1 година

Зеленски унищожи Украйна, Урсула успешно унищожава ЕС!

153

хаха

преди 1 година

Няма наистина свършиха сега дава СУ30 в замяна на Иранските дронове и ракети !

152

Анонимен

преди 1 година

Ама Русия и дронове ли има? Не свършиха ли още с ракетите преди десетина месеца? Нищо де, колко могат да навредят дронове с чипове от перални... Със сигурност по-малко от Урсулите и Зеленчовците.