18

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов A защо Парламентът да не гласува партийна декларация? защото твоят кафяв фюрер не иска ли??

17

Анонимен

преди 1 година

Как да намерят подкрепа в този парламент и в кого,, като само 1-2 партии искат да работят за пълна промяна на системата, а останалите за нищо на света не искат да изпуснат далаверата да грабят, както са го правили досега и за запазване на статуквото, корупцията, обслужването на корпоративни интереси да продължат....е, ще ни приемат в Шенген и Еврозоната само на хартия.

16

Христо Христов

преди 1 година

Тия са не-нормални. Защо парламентът да гласува партийна декларация?! Пълен бойкот на шайката на Киро Лъжата!

15

Асене,

преди 1 година

падна ми в очите, откакто влезе в политиката. По-добре беше като си гледаше бизнеса. Не, че си бил кой знае какъв бизнесмен с тия кражби на софтуер, но поне не съсипваше народа и миналото ни.

14

Анонимен

преди 1 година

ПП, ако имаха малко мозък в главите, щяха да осмислят ситуацията. Ама не, бият с глави в стена и се надяват да я пробият. Щом на тях им е добре да са на власт, значи и на народа трябва да е. Но, не е....

13

Анонимен

преди 1 година

Тия ментета още ли се надяват и предлагат. липсата на опит и огромнаюта им доза самочувствие доведоха до регрес, к сега отчетливо се вижда след тяхното некадърно управление. Дори Лена- сивото мозъчно вещество на пп, по най- арогантен начин декларира, че пак ще опитат по същия начин. Баси и нахалниците, баси и некадърниците. Сринаха всичко и пак се надяват.

12

птица

преди 1 година

До Анонимен 17Кво общо имат едните с другите освет че са алчни, крадливи, некадърни ? От мене " привет" и за двете страни. Като ще ме ... поне да изпитам удоволствие

11

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЪБЪ

преди 1 година

ВЪН ВЪН ВЪН РАЗРУШИТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА ГЕШЕВ ЗАЩО СПИШ ТЕЗИ СИ ВЪРШЕЯТ КАКТО СИ ИСКАТ ИМА ЛИ ДЪРЖАВА ИЗОБЩО

10

Анонимен

преди 1 година

До птица Спомяме си за ваксинациите, да. Спомняме си и за КППтата на ГЕРБ на изходите на всички големи градове. Спомняме си и намеренията на Яневия Кацаров да вкарва зелени сертификати. За всичко си спомняме! Точно затова правителство на ПП има шанс.

9

Анонимен

преди 1 година

Киро, признай си за Джемкорп!

8

Щирлиц

преди 1 година

Поредните американски парашутисти.Вън!Уууууууууууууууууу!

7

Анонимен

преди 1 година

Не стават за нищо, ама са напористи. Ще видим колко подкрепа ще съберат. Дано повече хора си отворят очите.

6

Анонимен

преди 1 година

Не стават тез синковци! Ама хич!

5

птица

преди 1 година

Каквото и да предложи кривата уста ще е лъжа, подлост, некомпетентност, некадърност, кражба, спекула. Спомнете си задължителните ваксинации, спрените руски тв канали, изгонените дипломати, как напълниха страната с хукри, жестоката неконтролируема инфлация и бедните да го духат...и неграмотността им Куролацията, Литмуса...

4

Причината е една

преди 1 година

Заплатките по 11 бона вървят, докато трае този театър с декларации и пр. Три месеца слез изборите сме на втори мандат. Избори чак лятото. Въпросът е: За какво получават по 10-15 хил лв тези 240 безделника, след като са напълно неспособни да направят кабинет? Разбира се, че битката е да са пак в парламента. На нас някой плаща ли ни такива пари за нищоправене? По фирмите ти стопяват лагерите и за половината!

3

хахаха

преди 1 година

бсп се въздържала от коментари :) е много ясно , чакат да разберат дали нинова отново ше седне на министерски стол .

2

Анонимен

преди 1 година

Костята изисквал от ПП веднага да върнели мандата.... Костя, те и да го върнат няма да дойде при тебе, не се притеснявай! Ако беше по-умен щеше да подкрепиш или да излезеш от залата при гласуването на такова правителство, защото това ще е най-успешният ти Парламент.

1

Анонимен

преди 1 година

в Канада много студено беее..