34

Похарчили сме?!?

преди 1 година

Кои сте вие,дето сте ги похарчили,щото едва ли обикновените хора са похарчили толкова пари?!?

33

Анонимен

преди 1 година

Някой по 1 милион , други по 1 лев

32

Св

преди 1 година

Министерството на финансите харесва това. Както казват - финансовия министър скрито се радва на инфлацията, защото приходната преизпълнява плана по заложеното в началото на годината. НЕ че са много 1 млрд. както казваха надолу по няколко стотачки на човек, но това са 200-300 млн ДДС (не се отчитат и парите КЕШ, има и данък печалба ... Абе рай за финансовото :).

31

хахах

преди 1 година

Ненаревали се, ненаоплаквали се, ненаяли се, ненапили се. Все им е малко, все са прецакани, все друг им е виновен, все някой им пречи.

30

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Кои сме изхарчили този милиард? Вероятно обикновения човек на минимална или тези с около хиляда заплата. Изхарчени са много повече, но за храна от първа необходимост. Всичко е благодарение на тези умници с изчисленията, които само разправят, колко сме добре и колко добро ни мислят. Всички да изчезват от тук или в затвора.

29

Шивач

преди 1 година

Да ги таковам у ,,експертите". Те точно са тези ,които докараха на цял свят кризите.

28

Анонимен

преди 1 година

Харчили са тия дето имат, другите само са гледали.

27

Anonimen

преди 1 година

1 млрд на 7 млн са по 142 лв на човек, хайде 150. Егати колосалната сума, кило сирене и кило риба, 2 хляба и са 50 лв, дребен подарък и ето ти сумата без да си купил нищо съществено

26

Анонимен

преди 1 година

Харчат докато свършат спестяванията, а също да ви спомена може и да се надявате на пенсия, за миналата година има фондове които изгоряха с 45% например датския, ай честито.

25

Анонимен

преди 1 година

4 млн по 250 кинта, нищо не е ! Това не стига за трапеза дори.

24

Анонимен

преди 1 година

Който има харчи, който няма стои, гледа и завижда. Аз тая Коледа бях скромен 4 к за една седмица в Кицбюел.

23

Анонимен

преди 1 година

И ние похарчихме малко пари в Мадейра, най хубавия остров на Португалия! Няма пиша колко сме похарчили, защото там като че ли няма криза!

22

до 32

преди 1 година

Значи всички ние - малцинства, пенсионери и ученици 6 милиона общо сме харчили по 22лв. Реално ли го мислиш това? Не дели на 6, а на 4, че даже и на по-малко трябва.

21

Анонимен

преди 1 година

Пълни измишльотини... и това са данни само от банкови транзакции и плащания. Значи още 1 милиард за касовите. Колко си похарчили братята рхомляни, пенсионерите и учениците? :D Въх... богат народ, чуди се де да си завре мангизите.

20

ЖАН - 1997....

преди 1 година

Тогава похарчихме 20 млрд........ Март месец, благодарение на ПРОМЯНАТА 2020-2022 + ПРЕЗИДЕНТА ще харчим повече от 20 млрд за месец......... 1 ЯЙЦЕ =1 ЛЕВ......

19

Анонимен

преди 1 година

Над 1 милиард лева за седем дни, това е по 22 лева на човек на ден. Много ли е?

18

Анонимен

преди 1 година

Похарчили сме над 1 милиард лева в седчицата преди Коледа . . . Кога ще научите български в редакцията? А извинете това пак е Нела Неграмотната, браво изненада ни с постоянство и тази година! Да е жива и здрава Нелата! Нас такива журналисти не ни трябват, но иначе трябва да пишем за т ъ пите политици, тъй, че още веднъж, да е жива и здрава о да ни учи как не се пише така!

17

Анонимен

преди 1 година

25. Що не се гръмнеш с твойте разсъждения. Що месите все тая Русия навсякъде. Не може да пръднете без да споменете Русия.

16

Анонимен

преди 1 година

Сигурно са пенсионерите само.

15

Анонимен

преди 1 година

"България има мир и е лесно да се харчат пари за Коледа, но в братска Украйна вилнее руски башибозук и хората там мислят единствено за оцеляване.".........След като го споменаваш (очевидно си разстроен от случващото се там), значи е време да спреш да харчиш пари за пиротехника, и вместо това трябва да си купиш бронежилетка, каска и билет за Лвов, където да преминеш предварително обучение преди да се присъединиш към чуждестранния легион на Зеленски. Естествено, под негово командване. Навит ли си?