238

ан0нимен(майтап бе)

преди 1 година

на вниманието на прозападноатлантическите ***: Още шейсетте, руснаците създадоха цар Бомба 60 мегатона. При изпитанието ударната вълна от взрива обиколи планетата Земя три пъти... Температурана на взрива е била два пъти по-висока от тази на Слънцето... След този успешен тест в студената война, краварите оцапали гащите и се поспрели с ядреното въоръжаване за известно време.

237

хаха

преди 1 година

До НарцисАми така е ама на Вагиналний му казаха че ако посегне тогава ще види истинска война с НАТО и спря да ги подхвърля тия ядрени приказки :):))

236

ХАРИ ТРУМАН

преди 1 година

НАПРАВИХ ГО ЕЙ ТАКА И ЩРАКНАХ С ДВАТА ПРЪСТА !!!...

235

Нарцис

преди 1 година

Голямата гъба е началото на края на войната и на оптимизма на зелените ..Оправдания не са нужни.

234

М

преди 1 година

Хайде през 1945 света е бил във война и пускането на смъртоносна нова бомба може донякъде да се оправдае. С какво обаче САЩ ще оправдаят бомбите над Виетнам, Лаос, Камбоджа, Афганистан, Ирак, Сърбия, Либия, Сирия и военните си бази по цяла Европа и света?

233

Христо Христов

преди 1 година

САЩ и НАТО, за разлика от СССР, никога не са се отказвали да натиснат ядреното копче първи. Факт. Другото е пропаганда зо неграмотните евроатлантици.

232

Ти да видиш..

преди 1 година

До Българин 310 Ами да опитат да използват посейдон по Америка.Американците го заслужават. Спасиха Русия от Хитлер по време на ВСВ , помогнаха им финансово да се съвземат , Позволиха на Сталин да съсипе половин Европа , набутаха им модерни технологии и сега Русия трябва да им благодари с посейдон.

231

Дядо Соци

преди 1 година

Двете ситуация с Украйна и Япония нямат нищо общо.

230

Анонимен

преди 1 година

Копейкините пилета, когато путин падне от власт кой ще ви храни ? Трябва да се записвате на борсата, с една единствена квалификация - да правите копи-пейст.

229

Недораслия бакшиш

преди 1 година

няма печеливш ход.

228

Анонимен

преди 1 година

Дмитрий Биков каза нещо много умно днес в едно интервю - Путин реши да стане застъпник за всички аутсайдери по света, превръщайки се в главния аутсайдер ... има голяма логика в това, като гледам само селски, неграмотни аутсайдери-*** симпатизират на Русия.

227

Анонимен

преди 1 година

'' Може ли Путин да използва оправданията на Америка '' ................................ Аз не съм чул Америка да се 'оправдава' ... оправдава се наакания путин.

226

Реалист

преди 1 година

Добре, разбрахме че на Путин не е позволено това, което е позволено на Рузвелт, понеже Рузвелт е добро момче, а Путин - лошо. Само дето Путин си го мерси от единия крачол в другия..

225

1988 година

преди 1 година

Точно след 88 години власт на Кръстоносците на 88 година Исляма го превзема и триумфира!В западните журналистически среди по древна традиция анатемосват най-много юдеохазарите!През 1988 знаейки че тайните християнски масони също знаят Айзък Азимов открито прави самопризнания чрез книгата за юдеосатаната Азазел преведено значещо Юдеохазари с шеф Саладин обезглавявали западноевропейци и в съюз с исляма разгромили кръстоносците а по-късно същия юдеохазарислям съюз са разгромени в ХОРЕЗЪМ от Чингиз

224

Нямането на човеци

преди 1 година

Кримските татари само при Руски империалисти могат да оживеят........защо в Турция няма наследници на бежанците на тези османотатари...............Чернокожите Африканци само в държави като САЩ,Бразилия могат да оцелеят..........Още Ричард Лъвското сърце се сражавал с чернокожи африкански мюсюлмански РОБИ в Израел и Палестина а къде са сега чернокожите им азиоафрикански наследници........Исляма е бермудски триъгълник......Някой е излъгал всички за исляма и продължава да лъже

223

Анонимен

преди 1 година

През втората световна не е било възможно унищожението на света, а сега е възможно, така че няма оправдания.

222

Психоцарболния

преди 1 година

Стамболов е Супермен според Англия и още в риалити са си имали едно на ум за Бг-Кобургите.....................Двете партии изповядващи тероризма у нас са БКП и ВМРО....факт........................Английският Кралски двор са много близки роднини с ГЕРМАНСКАТА династия БАТЕНБЕРГИ но за да не ядосат дедо Симо Страшни се кръстили Уиндзор................Фердинанд е пречукали С.С. и след това откраднал визията за бъдещето и националната доктрина на С.С а когато Османлията използвал Холера...ПОЛУДЯЛ

221

Джингиби

преди 1 година

Малко немате министър преедседател за последните 20 години дето да не е нарушил конституцията директно или индиректно , за Кирил Петков не сме сигурни, ама и той каза, че с лични средства ще подпомогне БПЦ, а се оказва че БПЦ няма нужда от подпомагане , а от белезници и затвор ...

220

Джингиби

преди 1 година

Малко ви поизчезна златния резерв, малко Цветан Василев и Васил Божков и Николай Василев изчезнаха към осем милиарда , а вие платихте десет ... Ама ние им казахме, чрез кои сделки, финансови пирамиди и министерство да просперират, малко скрихме един робски труд по закон .....малко така изтрихме термина художествено и спортно образование, а на Антарктида сложихме параклис до вашата база...малко бог да ни прости ... Въпреки, че според Антарктическия договор това не е забранено иконка или неща, ама

219

Джингиби

преди 1 година

То така е много удобно да се каже - малко пооткраднахме, малко натопихме опозицията, малко хора поумряхс, малко ви пренаписахме законите в наша полза и ваш ущърб, малко наши хора сложихме на ключови места, малко унищожихме човешките международни и национални права ... Малко корупция имаше в двата кабинета с мое участие .... Това е любимата фраза на Сакскобурготски, Станишев, Борисов - ние малко даже никак сгрешихме, комунистите са виновни ....