29

Анонимен

преди 1 година

В добавка след калашника на Чаушеско и бримката на Хасан, някък злодейството да изгориш Хитлер в одеало а не да го дадеш на Нюрнбелгския съд, та треба да по така. За това много дано украинските генерали не се разберат кой може на место да върти танк, че като осъдят Зелената злокоба да деяни на танкова въртелива верига човеко да си настигне с танко бягащия към Лвов тунеядец Грюненшайзеннаркореспираторен и му бе аъката с танковите вериги дорде почине он дмъртчрез умираънен, та да запазат Зеленски

28

Асан

преди 1 година

Що ги спасяват нали са умрели :)))

27

Анонимен

преди 1 година

Как са се оказали близо един до друг? Версиите могат да бъдат всякакви. Бог да ги прости, а живите да си вземат урок и да не тръгват сами в опасна планина зимно време.

26

Попов

преди 1 година

Някой плаща ли? Или служебнитеще го прибавят към новогодишната екскурзия до Виена?

25

Влади

преди 1 година

Поклон пред спасителите, мъкнещи два трупа в нощта, в студ , лед ,вятър и пропасти! Поклон, български мъже!Какво да кажа за щайгата Кугър, купена без въоръжение и за шоферите й, дето хвърчат само лятос, в топло време. Да им ...макята!

24

Сина

преди 1 година

Ние един медицински вертолет нямаме, иначе даваме оръжия на нацистите, *** и държавата смешна сме!

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен== Управниците ни ще даряват оръжие за милиарди на укрофашистите,а ние да даряваме за хеликоптер!? Събираме капачки за линейки,правим Българската коледа,която е отново за просия! През това време българомразците,които ни управляват раздават ДЪРЖАВАТА ни и унищожават с огромно настървение НАРОДА ни!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Бил е спуснат Хугар ама е нямало от де да литне, Киро със сърфа също е бил надалече

21

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше способностите на Беър Грилс щеше още да е жив

20

Анонимен

преди 1 година

До АК-47.. има бе братчет, има! Има ,ама не са за мене и за тебе, а за тези които могат да си го позволят!

19

Стига

преди 1 година

...с тия хеликоптери!!! Не разбрахте ли, че е бил всигнат Кугър, но Условията НЕ СА ПОЗВОЛИЛИ КАЦАНЕ!!!

18

Ханс

преди 1 година

Защо се хаби ценен ресурс за извличане на трупове, даже няма и да се вмиришат в туй време. Наясно ли сте колко струва един летателен час !?!

17

Зеления Клоун

преди 1 година

Абе след края на войната как ще оценяват щетите украинците, само питам ей тъй от любопитство - щото украинските ракети падат на украйнска територия, нали така, може да съборят къща, да убият цивилен, всичко ли ще се пише на сметката на Пyтя а?

16

Анонимен

преди 1 година

Не е сърбин а македонец.

15

234234

преди 1 година

Бойко, къде са ни хеликоптерите?

14

Супер Селтак

преди 1 година

До Зеленски с вертолет Абе то си е направо чест да умреш от ракета на химарс за 110 000 долара бройката, Путин оценява живота на солдата на 150 долара, точно толкова се изплащат на семействата на загиналите войници като обезщетение, виж акраинците ако убият 10 човека с ракета им оценяват живота на стойността на ракетата делено на 10.

13

Зеленски с вертолет

преди 1 година

Коментар 4 е от русoфашист. Добре че на връх Нова Година с aмерикански рaкети ХИМАРС ВСУ ликвидираха над 300 броя русофашисти до Макеевка. Слава Украине!

12

Анонимен

преди 1 година

А бе като не сте аутисти чин го дирите на Вихрен само аутисти могат да оцелеят навсякъде справка мвр

11

Анонимен

преди 1 година

накрая ако се ядосат повече хора с една дарителска акция от есемеси ще съберем няйаква сума за хеликоптер, абсолютен срам е да няма такъв транспорт при необходимост в 21 век сме

10

Анонимен

преди 1 година

Дано имат застраховки или кредитни карти, които им ги осигуряват автоматично, че иначе бедните им роднини, особено на голтака сърбин, фалират, като им се връчи сметката за пиянските им изпълнения. Не ми пляскайте плюсове, че със застраховки и българите са трагедия. Справка- калта в Карлово, за която се пише месеци, а в САЩ, опустошаван редовно, щеше да се забрави за дни.