103

Анонимен

преди 1 година

нело, кога сащ са имали господство над Луната мапразноглавауродливафъшкийо? Ти вярваш ли че са стъпвали на Луната и после са "изгубили" чертежите и било много скъпо да се създадат отново? Вярваш ли на тоя абсурд мамаматидаебаипростоговнярскомекотело? Не ми казвай че вярваш, простаотрепко!

102

Дико Сашев

преди 1 година

Какви са тези безсмислени спорове чия била Луната?! Всички много добре знаят, че Луната е македонска. В Скопие отдавна изработват артефакти и всякакви доказателства за това.

101

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99, а макетата - слънцето.

100

Хахаххахаххаха

преди 1 година

"Природата реагира озадачаващо на променящия се климат в света." егаси профанизираните заключения! Идиотокрация вече трябва да се счита за документален филм. Време е да поливаме посевите с редбул!

99

Анонимен

преди 1 година

Турция отдавна са превзели Луната, даже такъв флаг са си направили.

98

Сашо Македонскию

преди 1 година

до Анонимен. Нещо си се объркал баце. От 5 хиляди години Луната е призната за македонска земя и ние тук американци не сме виждали. Да не си презобил с Холивудска люцерна?

97

До# 91

преди 1 година

Изгореният на кладата който казва: "О, свещена простота!" е националния герой на Чехия Ян Хус.

96

Анонимен

преди 1 година

Луната е американска още преди 50 години. Китайците ако искат да кацат на луната трябва да си платят за кацането и издаването на визи в Американското посолство в Пекин.

95

Поетът

преди 1 година

Предлагам който иска да води войни да ходи със съперника да се бият на Луната!То не Земята всеки може ама ме бива!

94

Жуков

преди 1 година

Изпратили са само че от холивудско студио.Шмекер Армстронг!!!

93

Ман Гал

преди 1 година

Нали вече са пращали хора. Защо се мъчат да откриват топлата вода да ги пратят по старата схема? Защо ли? Кацали са на дедоваа явно не на луната.

92

Анонимен

преди 1 година

Луно, Лунооооо, земя македонска!

91

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИ първия космонавт е Юрий Гагарин.

90

Анонимен

преди 1 година

До Един мармотИма много проблеми, радиацията, безтегловността на Луната и т.н., но най-опасни са хората, защото могат да унищожат живота на Земята, манипулирайки Луната!

89

Анонимен

преди 1 година

До Един мармотПървите космически апарати са изпратени до Луната от руснаци и още през 1966г. вземат проби от Луната, след няколко години и Аполо, полети в Космоса започват първи да извършват руснаците и да изучават Космоса, още през 1961, 1963 година, а първата жена-космонавт е Валентина Терешкова.

88

Един мармот до 86

преди 1 година

Пак не си внимавал в час . Само Джордано Бруно е бил изгорен на клада, основно понеже е бил Калвинист и е оспорвал догмите на църквата, вкл. и за Земята и планетите. Когато една старица хвърлила съчки за кладата, Джордано Бруно възкликнал - "О, свещена простота ". Но нима и сега не случват подобни неща, като манипулация , фалшиви новини и промиване на мозъци. Кажат нещо по телевизията, и половината хора са готови да повярват. Помислете, кой има нужда от послушно стадо и защо.

87

Един мармот

преди 1 година

Самият факт , че от 72г. насам нито един апарат с хора не е бил изпращан отвъд земната орбита, говори ясно, че има някакъв проблем. НАСА едва ли са имали кой знае каква надеждна информация за лунната орбита, като гравитация и т.н. Трудно е за вярване, че от първи опит, командното тяло си кръжи около Луната в орбита, лунарния модул си каца спокойно на Луната, след това се връща обратно до командното тяло, и после всички заедно се прибират безпроблемно до Земята.

86

Анонимен

преди 1 година

Луно српска, сакат да те делат!

85

Анонимен

преди 1 година

До абе"не знам ходил ли е някой по Луната но някъде четох че това което виждаме като луна е холограма . верно ли е , не е ли , не знам ." ................. Ако няма Луна, няма да има и живот на Земята, приливите и отливите , са също благодарение на Луната. Че Луна има, има със сигурност, но се страхувам , че има и много психопати!

84

Руснаците

преди 1 година

преди американците кацнаха на Луната! Но не се отвори вратата на ракетата!