37

Влади

преди 1 година

А може този Пламен да е видял падналия друг човек , да се опитал да му помогне и да е закъсал сам, от инфаркт или счупване. Да не съдим предварително, но в планината сам и на свечеряване през зимата си е самоубийство.

36

НЕ САМО УКРИТЕ

преди 1 година

НО И НИЕ ВЕЧЕ РАЗБРАХМЕ КАКВО ВАЖНО НЕЩО Е ДРОНА

35

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

До 35. Защото турските глуоаци и българските им карачки нямат мозъци,а сгъстен от глупост сироп от безумие в главите си. Турците не са хора,а незвършено "творение" на случайнотта.Благодаря за коментарът ти.

34

Анонимен

преди 1 година

Отраснал съм до Витоша и винаги съм се чудел как се губят и как пък немогат просто да вървят надолу и да стигнат до някой град. Обаче като видях Рила за първи път беше неописуемо. Много красиво,но и сложно. Има много хълмове и дори да слезнеш до долу пред теб се издига някое възвишение което трябва да изкачиш и пак да слезеш. Не е за аматьори точно там зимата. Лесно можеш да се загубиш

33

Анонимен

преди 1 година

в планината е нямало жени и какво да правят двамата в последния си миг...

32

Анонимен

преди 1 година

НА 69 ЧОВЕК Е ВЪЗРАСТЕН! МОЖЕ ДА СЕ ЧУВСТВА ДОБРЕ, НО НЕ нормално да не се съобразява и да рискува!КОЛКО Е ТРУДНО ДА ОТИДЕ С НЯКОЛКО ЧОВЕКА И ДА ИМАТ ПОДКРЕПА!

31

Мечо

преди 1 година

Не проумявам защо се мъчим да надхитряваме природата - в планината , на море ,на пътното платно ? А някъде четох , че човека е разумно същество.

30

Анонимен

преди 1 година

Откачалки ,защо...cмъpт... е цензурирана дума?Имате ли акъл?

29

Анонимен

преди 1 година

Смърт като смърт,ни по лоша,ни по добра от много други.Животът е миг,после виждаш бездната...

28

Анонимен

преди 1 година

Бог да ги прости хората, но за 33г българинът не може да научи едно важно нещо! Правилата са създадени, за да се спазват! В планината, на морето, на пътя...където и да е! Това ни пази, то ние не ценим живота, ние си играем на зарове с Господ.

27

Спасител

преди 1 година

Споко, мъдурковци, само нашио прецедент има дрон и сега като го вдигне . ще открие и мравка в планината. Той с дрона откри пачките и кюлчетата на бат' Боко. Само Чорапа може да "спаси" България - с дрона си.

26

Георги

преди 1 година

Само като чета коментарите и се отчайвам колко задръстени и злобни хора има.. Знам, че и вие го осъзнавате, но освен в простотия в друго не може да избие. Ако не бяхте толкова злобни можеше и да свършите нещо полезно. Най-вероятно още сте малки, но някой ден ще остареете и вие и децата ви ще живеете в света, който сега изграждате. Така, че мислете как искате да живеете и как искате да се държат с вас, когато станете на 70год !..

25

ПП

преди 1 година

Защо Кирил Петков не ви купи хеликоптер, кое му попречи да направи това. Пак мафията ли?

24

Сокерес

преди 1 година

До ДокторКолко си оригинален , умничко си ти!

23

,,Здравеопазване&quo

преди 1 година

Те нашите политичета една здравна ката не могат да направят за хората вече 30 години , а вие искате хеликоптер.

22

Доктор

преди 1 година

Има ли вероятност намереният втори труп да е на човек с неустановен пол ? Вече е трудно да се ориентираме кой от какъв пол е - един казва, че е жена , а има мустаци и адамова ябълка, друг - казва , че е мъж, но има цици и дупка между краката. Трети - казва, че не знае какъв е , но иска да управлява България. Мдаааа, сбъркана работа, бра'чед !

21

ПЕНСИОНЕР ОТ БСП

преди 1 година

СЕГА И ХИЛЕКОПТЕРИ ЩЕ ТРОШИМ И ЛЕТЦИ ЩЕ ГУБИМ? ЩЕ НИ ТРЯБВАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТИ ЗА В БЪДЕЩЕ! НАПРОЛЕТ КАТО ПАДНЕ СНЕГА ЩЕ СЪБИРАМЕ ТРУПОВЕТЕ.

20

70Г ПЛАНИНАР С ОПИТ.

преди 1 година

НА 70 И ДА ПРАВИШ ТРОЙКА СИ Е ОПАСНО. НАЙ ДОБРЕ С БАБАТА. И РАЗХОДКА В КВАРТАЛНАТА ГРАДИНКА НА ПРИБЕЖКИ ОТ ПЕЙКА НА ПЕЙКА!

19

NO Comment!

преди 1 година

Искали хеликоптер а кой ще плаща на пилота и екипа бе болшевики знаете ли колко струва един нальот при лоши метеорологични условия и до коя болница ще го транспортира където има хеликоптерна площадка а къде пък ще стой за постоянно хеликоптера и екипа му може би на Витоша или Рила *** пък Пирин или е важно само да ривете .Има си правила и без хеликоптер но никой не иска да ги спазва всеки е бабайт байр будала

18

Дони

преди 1 година

Новогодишни красоти... И аз съм се правил на рамбо под и на Вихрен, ама бях лапе, а тия дедовци, кво са искали да доказват? Ей, кат не дигаш веч бастуна и изкрейзваш. Злобиш се на младите у фейсбук, а инак претендираш, че машините за гласуване ти сложни... Много комплeкcupaн народец сме...