57

бай Ставри

преди 1 година

Значи, сега вече хеликоптер може

56

Анонимен

преди 1 година

До Дони Ти варненските ги остай ,ами си виж софийския Каролев ,който явно се помисли за Бог ама отиде и той при оня вегана на небето...

55

Дони

преди 1 година

Спомнете си ония варненските кeлeмeтa, дето се изшусиха от вр. Жълтец миналата година. Е, на мен тия са ми топ феновете в списъка Даруин!

54

Продължение на 58

преди 1 година

Това пързаляне също не беше лесно, защото пътят не е равен и гладък. Но все пак слязохме живи и здрави. Всичко това се случи около София, на луди глави и днес изглежда като смехория, но ако само момиче или две момичета тръгнат сами, обути в такива ботуши, дори и на Витоша може да стане страшно. Представям си какво е в Рила планина, ако някой не тръгне добре екипиран и не е в добра физическа форма. Това не е шега работа.

53

Анонимен

преди 1 година

Жалко че са загинали, любопитен съм да разбера какво са търсили края на декември под връх Вихрен

52

Пак до 37

преди 1 година

В другия случай вина имахме и ние, защото момичетата мислеха, че ще идем до "Щастливеца" да пием кафе и после обратно, но ние ги заведохме на съвсем друго място при един водопад. Поледица страшна. Едното момиче беше с ботуши като за в града. И нея трябваше да крепим, но като се плъзне, тя все пак падаше, повличайки и тези, които я крепят, защото беше доста едра, хем висока, хем с излишни килограми. Тя сама намери решение, съблече си якето, върза си го на кръста и се пързаляше по д.*** надолу.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37 Да, на такава възраст човек сигурно вече няма същите физически възможности както на младини. Но и млад човек трябва да се позамисли преди да предприеме зимен туризъм. Помня случки от студентските си години. Веднъж на Витоша едно девойче беше тръгнало с елегантен клин, напъхан в модерни ботушки. Непрекъснато падаше и се наложи да я крепим, за да не счупи кост при някое падане. Не беше проблем да й помагаме, защото беше слабичко стройно момиче. За друг случай ще разкажа отделно.

50

Анонимен

преди 1 година

Кой каквото търси,това намира.

49

Анонимен

преди 1 година

До ДжорджеваИди ти да спасяваш да ни покажеш как става без мачизъм и самочувствие!

48

Анонимен

преди 1 година

Това е странно съвпадение на два трупа наблизо един от друг, единият с травми и фрактури. Полицията да разследва много внимателно на място, да снима всичко, да търсят улики и следи и да поискат обстойни аутопсии на телата. На единият липсват и лични документи. Да се потърси след изясняване на личността на второто тяло евентуални връзки помежду им, криминалното им минало, бизнеса им, всичко, както се прави. А не само да повтарят: "Еее, за какво да въртим държавната машина напразно сега"

47

Е?

преди 1 година

Абе драскачи,къв хеликоптер бе?! Знаете ли че в Австрия спасеният от планинската служба ПЛАЩА РАЗХОДИТЕ! В Австрия еделвайса дават дежурства без пари доброволци,но ако отидат да спасят някого в планината спасиният ПЛАЩА ,и то толкова че няма да му се иска да е спасен! Затова няма такива случаи там щото дядо Ханс ,знае че децата му ЩЕ ПЛАЩАТ за разходката му до хребета и не отива...

46

Анонимен

преди 1 година

Сега само трябва да пренесат телата с държавния хеликоптер, ако тюффлеците не откажат. Почивен ден е.

45

Дони

преди 1 година

Това ми бе и на мен мисълта, там може да грее слънце, но температурите са минусови и всичко е лед. В самия връх има няколко обилни извор от Север-Североизток.

44

Анонимен

преди 1 година

Тези двамата са се помислили за Сашко от Перник.

43

Джорджева

преди 1 година

Планинските ни спасители са като държавата ни. Пълна посредственост с голямо самочувствие и мачизъм.

42

В.

преди 1 година

Това е най-вероятно за единия човек. Вторият се е опитал да го спаси, но не са му стигнали силите.

41

Анонимен

преди 1 година

Едно подхлъзване и си ЧАО от този свят.

40

Анонимен

преди 1 година

Тръгнах веднъж напролет в добро време да слизам по засенчения склон на Вихрен - е по-голяма глупост несъм правил: за малко да се претрепя, тъй като имаше останал сняг, лед, вода и страшно се пързаляше. Високата планина не прощава на кашкавалтуристите!!!

39

Ти да видиш..

преди 1 година

До НЕ САМО УКРИТЕ Те и руснаците разбраха какво нещо е дрона.Пусто изобретение на Запада.Друго си е с калачника.

38

Я па я..!

преди 1 година

Българските турците не са байр будала. Стоят си пи селата и се мъчат да оцелеят с земеделие и скотовъдство.Изглежда че са по умни от нас българите.