137

Ludoto Lenche

преди 1 година

....toia nauchi li se da pishe i da chete ?!??

136

тя

преди 1 година

Войната в Украйна ще сложи край на ЕС ! Това ще ни докарат недалновидните политици не вижзащи по-далеч от носа си !

135

тя

преди 1 година

А тоя що е злобен /как само гледаше Кубрат на мача им / !

134

Анонимен

преди 1 година

Повреди има в електростанциите и съоръженията за пренос на тока, но ВиК работи стабилно? Помпите,нагнетяващи водата, не се ли задвижват с електрически ток? Или в Киев те сезахранват от вятъра?

133

Дядо Либен

преди 1 година

По-страшен от серийния убиец е серийния освободител.Стара украинска поговорка.

132

Анонимен

преди 1 година

до "анонимен ***" - Че руският език е толкова лесен, почти като българския е ! На теб явно и българският толкова ти се отдава ...

131

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Да,малко остава на храбрата Украйна до победата срещу руските фашисти,агресори,убийци,зверове и ***. СЛАВА НА УКРАЙНА!!!!!!!!!!!!

130

Анонимен

преди 1 година

Абе пехливанин,вземете стиковайте данните с онова наркоманче Зеленски,оно твърди че всички дронове атакували Киев вчера са свалени а ти говориш за нови удари и нанесени щети!

129

Бъдете здрави!

преди 1 година

До всички украинци - желая ви сила, здраве, късмет и много много успехи в кръвопролитната война срещу сатрапа от кремлин.

128

Густо

преди 1 година

Няколкостотин русшисти (окупатори настанени в оклностите на Макеевка) вече са добри руснаци! Като гледам наредените на опашката "за подобряване" са доста! Дали пък рушките не са се променили!?!?!?!?! Надали - родиш ли се в руша на 90% си заминаваш ментално дефицитен!!!!

127

Анонимен

преди 1 година

Запада ми простее, а в Русия заприличват на психопати. По-добре да сме при простите засега.

126

ДДТ

преди 1 година

Е нали Зеленчука каза, че всички ракети са свалени? Тогава какво - извънземните ли са ударили Киiв?

125

Дженерал от НАТО

преди 1 година

НАТО, САЩ и ЕС ще помагат до дупка и до пълното поражение на рашковцете в Украйна. Впрочем, поражението започна преди 4 месеца и ще продължава, но чрез прегрупиране в посока границите на Рассия. Накрая ще кажата като лисицата на заека, когато не могла да достигне гроздето: "Абе, зайо! Това грозде е кисело и не ми трябва".

124

Анонимен

преди 1 година

физиономията му винаги е вдъхнвала интелект с етикет 66.6

123

Анонимен

преди 1 година

140-когато ЦЪФНАТ на"лъмите.

122

Анонимен

преди 1 година

Хубаво им замразиха милиардите сега ще ги дадат на Украйна.

121

,,,

преди 1 година

Хайде, хайде целия свят с вас ще се занимава.Сядайте и преговаряйте .Достатъчно пари и оръжие потъна в черната дупка уКрайнА.

120

Анонимен

преди 1 година

Чакай сега - всички ракети прихванати, а ток няма? Отделно пък бяха свършили руските ракети. Как се прихваща нещо, което е свършило, а пък то ти унищожава енергийните обекти и ти оставя населението без рок. Руснаците май са овладели телекинезата! Хахах. Слава Кокаине!

119

Ле-ле ,

преди 1 година

...нахлули брутално в съседна държава, изравняват цели градове със земята, грабят и рушат където минат, пък ни разправят какви "неоколониалисти" били британците! Нема такива тролеи!

118

Анонимен

преди 1 година

Чувствате ли англосаксонците братя?! Никому не са братя те, неоколониалисти са. Политиката на Великобритания е същата, САЩ са първоприемникът на тази политика. Ще се случат няколко неща едновременно като фалитът на ЕС ще е по-стряскащ от войната в Украйна. Споко, братята китайци пак ще ни помогнат със заеми! Ама, ако Китай се пребарва на кого да помогне на САЩ или ЕС, може да се ***** самичък.