143

ШАЙКА

преди 1 година

ЗА ЖАЛОСТ новата 2023 ГД май почва като старата мизерия бедност отчаяние болести безработица безпътица и ЕМИГРАЦИЯ

142

Защо си мисля,

преди 1 година

Че инфлацията за някой е хубаво нещо? За други, не!... 20% за годината, нали така? Е проста аритметика: 20% от 0 са 0. А 20% от да речем 1мил. са колко ... много. Кой губи?! Логично е парите да излязат от банките, дюшеците и бурканите. Естественото им място е на пазара. Инвестиции, високи заплати, данъци, пенсии, туризъм, ... Мартинчо, не насилвай пазара, не се прави на умен! Не си. Ако можеш, отговори на въпроса: защо сме на тоя хал? И не се оправдавай с евро, Европа, Америка, газ, война и т.н.

141

Анонимен

преди 1 година

Казва, че не трябвало в никакъв случай да се повишат данъците, защото това било предпоставка за растеж. Много добре разбира всъщност, че който повиши данъците, никой няма да гласува за него. И така и не казва как ще се оправи дефицита от 2,9%. Остава значи само с още инфлация.

140

Б ai X

преди 1 година

Този не твърдеше ли ,че няма да имаме нужда от ЕЛ.ЕНЕРГИЯ,и от нови ядрени блокове,Защо никоя Мисирка не се сеща да го попита,а сега пак прогнози дава,Е ми и аз да взимам 10000 лева заплата ще ВИ давам акъм ,Братя не яжте,стойте на тъмно,не се къпете,и гасувайте за ДБ ....Е овцете са си овце

139

Анонимен

преди 1 година

Мартинчо, остави инфлацията, спад очаквам на гласувалите за ДБ на следващите избори.

138

Анонимен

преди 1 година

МАртине със петрола какво правим, с петрола.Твърде оптимизъм от едни хора чиито месечен доход е над 10 пъти по висок от минималната работна заплата.То с 10 бона на месец и баба знае, ич не му е че едно яице стана 60 ст.

137

Анонимен

преди 1 година

Браво на ПП! Бой по фашистките кратуни на ггерб-сдс и ***!

136

Анонимен

преди 1 година

Очаквайте лобута, уважаеми народни избраници. Все по-близо е.

135

Анонимен

преди 1 година

протежетата на заврения зет Пепеляшко са много добри на теория, както и самия той и затова и фалира КТБ, никаква идея с реалността. Тези, които се гласували за него, моля ви има и референции, не вкарвайте некадър ни ци като този, Бойкикев и ред други

134

Анонимен

преди 1 година

отломките от сдс за нищо не стават

133

Анонимен

преди 1 година

Мартин Димитров: Очаквам спад в инфлацията. . ТОВА СЪС ЗАРЧЕТА ИЛИ НА КАРТИ Е ГЛЕДАНО/ОТЗНАМЕНУВАНО?

132

Г

преди 1 година

НАП правят по 200 проверки. Съсипват бизнеса и му пречат да работи. По този начин ли се пълни бюджет?? Със скалъпени ревизиида храним ние държавни рекетьориняма що

131

Оби Уан

преди 1 година

Проблемът е , че дори и да се намерят политици, които имат волята и властта да направят радикални социални и икономически промени, това ще отнеме доста време, а хората вече започнаха да излизат на улиците и да протестират. Разбира се, това е най-големия страх на богатите и техните марионетки - простести, граждански войни, революции и пр. И за да тушират нещата, политиците правят все едно и съшо нещо - печатат и раздават пари, което временно им решава проблема, въпросът е - докога?

130

Оби Уан

преди 1 година

Абе, не се знае. Нещата са доста сериозни в западните държави - в социален и икономически аспект. Естествено, всичко зависи от политиците им и ФЕД, АЦБ И ЕЦБ. Все още долара, еврото и паунда диктуват играта. За да спадне инлацията, чисто и просто трябва да се спре с ''печатането''на фиатни пари, да се вдигнат лихвите и да се преструктурира данъчната и социалната политика, като се вземат повече пари от богатите, и се насочат в сферите на образованието и преквалификация, в достъпни жилища и пр.

129

Истукан

преди 1 година

Ще му изнеса цял урок по финанси и икономика на този. От нищо не разбира. Заради войната се очаква тази година 30% инфлация.

128

Анонимен

преди 1 година

Продажникът МаЛтинчо пак ли се прави на умИн?

127

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** да взима пушката и бегом да се бие за зеления наркоман

126

Анонимен

преди 1 година

Цайс - очаквам да не те виждам вече никога!!!!!!

125

Митко

преди 1 година

Мартинчо, чадо безбожно, земи са гръмни с твойте анализи

124

Анонимен

преди 1 година

Къв е тоя Хеликс Асперса Максима?