19

Анонимен

преди 1 година

Никога не се радвайте и не пожелавайте онова, което не е добре за вас на другите, все едно кои са! Не знаете съдбата утре какво ще ви поднесе!

18

До Натовеца

преди 1 година

Филмът "внезапно починал" е дезинформация на глобалистите, целящ да дискредитира здраво мислещите хора и създаване на контролирана опозиция. Инцидентът може би няма нищо общо с ваксините, а е нещастен случай. Човек може да падне и в банята, както някой спомена.

17

Анонимен

преди 1 година

Много е неправилна балканската презумпция че рине сняг с лопата - който има къща в Рино след снежна буря рине с машина

16

ОФчу

преди 1 година

Начи, сняг може да се рине и на покрива, някои го правят и кът паднат ставъ лошоо..., другуто проблем съ висулките, многу съ опасни затуй съ чистят първу те с дългъ пръчкъ и с каскъ на главата, за всеки случай. Е, па за другу не съ сещъм, освен някой да тъ ш.*** с лопата по главатъ!

15

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия глупости, дето пишете за ваксините? 70-80 % от населението на планетата е ваксинирано, като гледам не са умрели. Стига сте разпространявали дезинформация.

14

Анонимен

преди 1 година

Така е със супермените от комиксите на Марвел. В реалния живот и гащите си не могат да обуят

13

Коментатора

преди 1 година

Пожелавам на всички утрпеки писали гнyсни коментари по-долу да им се случи същото на тях и на най-близките им! Риненето на сняг в нормалните страни не е като в Сатрапия да бухаш с греблото и да смучеш водка. Става с високопроходими автомобили с прикачено гребло. Може да е претърпял катастрофа човека? Между другото е страхотен актьор! Само слабоумници не са го гледали!

12

Бях там,видях всичко

преди 1 година

Джереми риеше сняг, когато внезапно една снежинка му влезе в трахеята и падна, покосен от най-злия убиец от всички - коледния сняг.

11

Стига глупости.

преди 1 година

При риене на сняг, най-лошото което може да ти се случи е да си счупиш някой крайник. Или леко да си удариш главата. Ама да си в критично състояние чак... може би един на 20 милиона. Ама по новините казаха че масово имало починали при риене на сняг... Как става това, бога ми, не знам.

10

Анонимен

преди 1 година

Ваксите не прощават.

9

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 1 година

Сигурно е много опасно да включиш машината за почистване на сняг и после пияната ти глава да падне пред нея...

8

Ъ...

преди 1 година

Сефте го виждам тоя.

7

what :)

преди 1 година

"инцидент при чистене на сняг" :):):)

6

И ТОЯ

преди 1 година

са го ваксинирали

5

Натовеца

преди 1 година

гледайте в нета 'внезапно починал " обяснява някои неща !

4

Анонимен

преди 1 година

Ha 2: E как ще го познаваш като нито идва да лочи ракия в твоята кръчма нито ти ходиш на връчване на оскари

3

Анонимен

преди 1 година

Сериозно нараняване от вакса, не е от сняг.

2

Изгубен в превода

преди 1 година

Навлякъл си големия кожух, на ръцете дебели ръкавици обут с големите ботуши ринеш сняг в двора си ... и изведнъж получаваш сериозни наранявания и те пращат в болница където се борят за живота ти .... Бааааго. И никой нищо не знае . Тая журналистика заприлича на развален телефон. РИНАЛ е сняг или е бил ЗАРИНАТ със сняг след като е паднал прибирайки се от средннощно парти на което се е надрусал до припадък ? Или е РАНИЛ гълъбите на улицата и го е блъснала кола... или СнегоРИН? Дано да се оправи.

1

Анонимен

преди 1 година

Някакъв дето не съм го чувал се сецнал докато рине сняг и сега цял свят трябва да знае?!?