40

Анонимен

преди 1 година

Този е виновния бяха го изгонили пак се върна

39

Анонимен

преди 1 година

Значи парното не, а тези които се топлим с газ ?!? Кучета ни яли, нали.

38

Анонимен

преди 1 година

Престанете само да увеличавате цените скаапааняци долни. Много хора ще напуснат България, да видим тогава кой ще ви плаща нещастници.

37

Анонимен

преди 1 година

Е затова убиха Васко Начев руснаците.За да пълним Чирен с руски скъп газ!!!!От страх и другите дето се сещаха какво ще стане си замълчаха.Няма Левски в днешно време!Само портрети и никакви действия и дела!

36

Анонимен

преди 1 година

Кому е нужен този КЕВР, нали уж всичко е пазарна икономика. Тия какво точно регулират, като който каквото поиска като цена я получава. Нека да видим цените как се движеха преди да създадат тази измислена комисия в която едни хрантутници получават едни огромни заплати за нищо.

35

Анонимен

преди 1 година

Врътнаха ни по комунистическия модел на Вълко Червенков.Пълниха Чирен със скъпия газ,защото се носеше слух,че ще стане двойна и тройна цената заради войната.Даже Путин ни спря газта.И наще лапнишарани се набълбукаха със скъп газ.И днес когато цената пада,те искат да компенсират,като си го вземат от абонатите.КОМУНИСТИИИ!!!!!

34

За 24

преди 1 година

Ти искаш сигурно всичко да ти е в евро! Някои трябва да получават 800 евро минимална заплата, не мислиш ли? Сигурно си от тези дето не обичат да дават, а само да пресмятат! Впрочем, не съм този на когото отговаряш.

33

123

преди 1 година

1во цените паднаха на газта до такива преди войната в украйна.2ро булгаргаз са *** на хранилка при риснаците3то чорапа и компания отпрати танкерите с втечнен газ, и загубихме слотове,пари време.4то цените нагоре,дране на кожи,дестабилизация на държавта икономически , за да се запази проруското влияние в енергетиката5то троловете квичът колко е било харашо с ***

32

Ко?Не! Куга?

преди 1 година

Парното и топлата вод нямало да поскъват.Моляяя?Я пак!Може от Топлофикациите,но който се топли на газ и топлата вода му е от същото котле ще плаща повече.Това като онова с минималната работна заплата дето се отнасяла само към 500 000 души.Пълни глупости!Отнася се за всички,особено за тези дето сами си плащат осигуровките върху праговете.

31

Анонимен

преди 1 година

Тоя лилипутинист не мога да го понасям! Крадете бе - МИ шки.

30

чудеснооооо

преди 1 година

До Земеделец Ха-ха-хаааааа...........в голЕма заблЮда си!

29

Земеделец

преди 1 година

До чудесноооооНе ми пречи да си искаш . На мен такива , като теб не ми трябват . Не разбираш нищо , за да можеш да искаш .

28

Анонимен

преди 1 година

23 - не е.

27

До мурзилката

преди 1 година

До АнонименДа не се окаже , че ние ще им врътнем кранчето за Сърбия и Унгария , ако те не платят 1 милиард .

26

бай ви Тошо

преди 1 година

И тоя дърт пр-ч говори глупости и ни заблуждава.България е пред нац.катастрофа.

25

Анонимен

преди 1 година

179,33. А ЗАЩО РУСНАЦИТЕ КАЗВАТ ЧЕ ЦЕНАТА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТ 1 ЯНУАРИ Е ОТ 79 ДО 92 ЕВРО.

24

чудеснооооо

преди 1 година

До Анонимен 24 Правилно си разбрал, искам да ВЗЕМАМ, а ако ти си от даващите и не можеш............приключвай бизнесО!

23

Totenkopf

преди 1 година

Тролчеее хайде ми обясни, като са ни спрели газта, защото сме неприятелска държава как да ползваме? Как ще платиме, че не сме я ползвали, като не са ни я доставили, какво да ползваме и за въздуха ли трябва да платем на руските господари? Големи мозъци сте кремълските *** на копейката ейййй

22

смях в залата

преди 1 година

''Важен човек в ГЕРБ вдигна сватба.Емил Костадинов е предприел една от най-важните стъпки в живота на един човек в навечерието на своята 37 годишнина................''

21

Анонимен

преди 1 година

До чудесноооооНикой не те спира да даваш 1780 лева . Забравих , че ти искаш да взимаш , а не да даваш . :)