10

Анонимен

преди 1 година

Иначе - много тъпо поднесена новина. Набива се в очите "ВОЕНЕН". Ама той ли го е прострелял, ама виновен ли е, ама какво е оръжието и как установиха че негово- неясно. Остава да ни информират за цвета на очите и футболните пристрастия. "Зеленоок славист" щеше да е по впечатляващо.Щото аз на 45 станах, а жив славист още не познавам.

9

Калоян

преди 1 година

До 6 - приятелю, за "хаосни" патрони не е чувал никой, наказанието е за теб.

8

VladTepes

преди 1 година

Браво на храбрия български войн, защитил честта си.

7

Анонимен

преди 1 година

Вай вай, отидоха 20-те заплатки

6

Анонимен

преди 1 година

Това шапкар си е наказание, не са ли чували за хаосни патрони.

5

Тъп По тъп Най тъп

преди 1 година

Смях. На фронта в Украйна има по малко жертви от тези на простотията в Булгаристана.

4

Бай Илийчо

преди 1 година

До Авропа ! Мълчи бре ! То га са не гръмне по Ноа година ,къф празник е ? Тая година по малце са гърмя у селу ,ама миналата малииий прозорци падаа !

3

Европа

преди 1 година

Крайно време е да се забранят всякакви фойерверки, освен бенгалски огън.А тия стрелящите по празници да лежат по 5 г. в затвора, както отнемане на оръжието и доживотна забрана за такова.Също така на хора над 80 г. възраст да се отнема оръжието, както и шофьорската книжка.Както на хора под 18 г. не се дава шофьорска книжка, така и на тези да се отнема, поради загуба на координирани движения, реакция и ориентация.

2

SS

преди 1 година

Бг военщина !

1

Анонимен

преди 1 година

В друга медия пише - прострелян с ферверк в стомаха.Да не е било със сигнален пистолет? Леле мале, дано се оправи човека.