50

Христо Христов

преди 1 година

"Бащата" на немците два пъти отказва да обедини германия. Затова немските плy'жеци то имат за герой. Факт. ПП. Нищо чудно, че нашенскете плy'жеци - европеидите искат да са немци. По-долу от немците са единствено неграмотните балкански европеиди.

49

Христо Христов

преди 1 година

Ким ще влезе в историята като Ким Обединителят... за разлика от безродното мюре Конрад Аденауер - "баща" на немците.

48

Васил

преди 1 година

Северно корейците щото са горди и не подвиват опашки пред аналнитее американци ги изкараха горките по долни от най долните...А те просто се защитават от гнусните агресори САЩ...

47

Анонимен

преди 1 година

До Българин Другото го разбрахме. Само ако може да обясниш, като каквозначи "коронпирани". Аман от неграмотни ***.

46

Анонимен

преди 1 година

"а той се пъне за световно господство"............. Той лично ти каза за какво се пъне, защото си посветен натовец-джендераст? Като повтаряте западните пропагандни изцепки не се виждате колко сте смешни.

45

Умен е, все пак!

преди 1 година

Корея няма нито размерите на Русия, нито ресурсите за да бъде въвлечена във дълга война. Изхода е този: всичкото оръжие - ядрено, дори патроните за АК-47!

44

мдааааа

преди 1 година

още един луууд, народа му тъне в пълна мизерия, а той се пъне за световно господство, иначе всички Чен са завършили в Швейцария

43

на къде

преди 1 година

Ким може да нападне само Путин и русия другото е океан

42

....

преди 1 година

На тоя дебелак няма ли вече да му нашарят ***

41

хъ

преди 1 година

не, няма да стане, пухкавото човече ким го знаем че само лае за да плаши народа си (той друг не плаши), но никога няма да нападне никой

40

Анонимен

преди 1 година

"Ако Ким допусне военен конфликт в района"......................Ким? Я да видим кои са му съседите... Оппа, Китай и Русия. Краварите са прозрачни като целофан, никога не е ставало дума за Ким, а за оказване на натиск върху Китай и Русия. Оттам и цялата врява е пълен смях.

39

Анонимен

преди 1 година

"Толкова ли нямаше един смел севернокореец да си прежали живота и да и свети маслото на тая лоена топка?!" .............................За щастието на оядената деградирала западняшка пассмина ли?

38

Анонимен

преди 1 година

Значи, СК няма подписан мирен договор с американците, това първо. ЮК заедно с краварите година след година правят грандиозни военни учения под носа им. Скоро разположиха нова американска военна инфраструктура в ЮК. Но видите ли, Ким е виновен, че иска да не го демократизират. Когато си срещу ядрена държава, не е лошо и ти да си ядрен. Всичко друго са пропагандни дрънканици.

37

Анонимен

преди 1 година

Ако Вашингтон,се дърво още на Русия и Китай,може и да станат! Само че обединят ли се,ще ги последват и други! И мераците им,да завладеят света в един момент,ще трябва да се изпарят и си седнат да дъто!-:))) И на там вървят нещата,колкото и да не им харесва на САЩ!-:))

36

Бай Дрън :

преди 1 година

"Ами такава е идеята, че нещо не успяхме с пЛандемията и с военната руска операция, ще пробваме да подпалим друг конфликт по стар навик..."

35

Джеки Чан

преди 1 година

Само така Ким.Иначе ще последвате съдбата на Ирак и Либия.Янките не си играят,първо стрелят,после питат.

34

Анонимен

преди 1 година

Прав е Ким Ако искаш мир готви се за война.

33

Таньо

преди 1 година

Възхвала за другаря Ким Чен Ун!

32

Анонимен

преди 1 година

Ами сащисаните го провокират.Колко години нямаше проблеми...сега седнали да правят изявления и съвместни учения с Южна Корея.Чудят се къде ядрена авария да направят.Ту в Укрия пробват,ту в Корея,ту в Китай...кукуригу са.Преди не бяха такива.

31

Анонимен

преди 1 година

Този глиган що не завърши университет в Пхенян, а ходи да се отживее 10 г в Швейцария? Сигурен съм, че швейцарците съжаляват, че не са го осветили