20

Я па я..!

преди 1 година

До 3M 17 Аз също съм против фаровете през деня , но не ми се иска да ги премахнат защото колата ми така е направена, че фаровете не могат да се изключат и пепелник няма.Модерна работа.Ще ме бият някъде, че съм с включени фарове.

19

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 15 А колко от тях са загиналите ненормалници и колко невинни от други автомобили са убили.Няма отговор в твоята статистика. Пак държавата е виновна.

18

Анонимен

преди 1 година

Тая година са по-малко жертвите на пътя, ама и държавата е намаляла. На запад са го измислили, навсякъде камери и радари и резултатите са на лице, в някой държави са с десет пъти по-малко жертви.

17

Анонимен

преди 1 година

Teя са Black Lives Matter *** комунисти и фашисти...

16

Анонимен

преди 1 година

нищо работа ,точно по толкова на ден украински фашисти се изпаряват на фронта.

15

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да е странно на някои, голяма част от катастрофите, ранените и загиналите е заради по-ниската разрешена скорост от безопасната за пътя, а това е добре известно по света, но не и в България.

14

3M

преди 1 година

абе да питам аз ОПГ "МВР" нали като ни задължиха да караме на фарове, това щеше да спаси човешки животи? Някой направи ли статистика, да се види резултата от това безумно изискване?

13

Анонимен

преди 1 година

Досега пътуването в метро или надземен транспорт ми струваше 1,20 лева. Сега трябва да дам 3 лева за пластика и още 1,60 за билет в тази пластиката, общо 4,60 лева. От 1,20 лева цената ми скача на 4,60 лева - поскъпване почти 4 пъти.

12

Анонимен

преди 1 година

От тези 525 загинали на пътя, примерно 300 са загианли заради това, че КАТ не си върши работата, още 200 са загинали заради лошото състояние на пътищата и лошата организация на движението и останалите 25 човека са загинали по други причини.

11

Христо Христов

преди 1 година

Че то в Украйна руснаците не са утрепали толкова цивилни...

10

Цвета Каранянчева

преди 1 година

И 55 са много, ако сред тях са ваши близки. Напомням, че по времето на Станишев бяха 1000+, а продължаваме простащината но докараха до просешка тояга, като при Жан Виденов

9

Да допълня...

преди 1 година

До силно заинтригувАна 5 След фаровете през деня катастрофите се увеличиха рязко.Същото е и с гадните картинки на кутиите с цигари.Така ли ги изнасят с картинките не знам.

8

Помня

преди 1 година

При социализма стигаха до 850 за година, при 4-5 пъти по малко коли.

7

Анонимен

преди 1 година

До Павел..... 30 години си карах москвича бе тарикат. С жигулите и москвичите катастрофи нямаше. Бавни машини които вдигат 100 за една минута. Ти в дюшек ли си катсстрофирал бе сеяндур? Такива като теб най ги мразим Чули недочули разбрали не доразбрали но се пишат на разбирачи.

6

Анонимен

преди 1 година

Така се получава когато до вчера си яздил на деда ти магарето и днес си се качил на 100 коня. Природата си знае работата. При нея няма празно.

5

Ами така е

преди 1 година

така е щото книжките вече ги раздават като промо брошури в супермаркет по време на празници а глобите са само пожелателни. Да не говорим че поне половината шофьори членуват в DDDC (Drink,Drug,Drive,Club) което има дава допълнителни привилегии по пътищата.

4

силно заинтригувАна

преди 1 година

Едно не мога да разбера, а именно:ЗАЩО СВЕТИМ С ФАРОВЕТЕ ПРЕЗ ДЕНЯ, А КАТАСТРОФИТЕ СА ФАКТ ЕЖЕДНЕВНО?!

3

така де

преди 1 година

Абееее........при това малоумие на пътя, не са много!

2

Нарушил

преди 1 година

Абе умньовци, високите глоби спряха ли някой тежък нарушител? Май не. Имам поне три санкции тази година, но не са ми ВРЪЧЕНИ и затова ме боли целия ... и пак карам бързо. Ако мина 3 годин без да ме усетят, ще ми паднат. Ако беше дошла ВЕДНАГА глобата, щях да се позамисля. Но в БГ сме либерални. P.S.Обаче, ако имах връзки в КАТ, щяха да ми изтрият нарушенията.

1

Асан

преди 1 година

ДЗИ плаща 525 милиона застраховка