336

Анонимен

преди 1 година

Мда, магарето на герп... Естествено, че това е най-добрият ни пРЕЦЕдент на всички времена на България.... Жалко е само, че изобщо го публикуват.

335

Анонимен

преди 1 година

тая плевня и за *** на зеле не става , стига се напъвал словесно , все простотии ръси

334

I'm

преди 1 година

Ама разбира се, че Левски ни е оставил завет да сме част от ЕС и европейското семейство. Толкова писма е изписал човека да убеждава съзаклятниците си по цяла България да се борят за евроинтеграцията ни и евроатлантическите ценности! Няма спор в това.И Левски намесиха в пропагандата....

333

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 423, От много време го говоря това, но все бивам обявяван за русофил. БЪлгария трябва да излезе от ЕС възможно най-бързо! А Росен да не използва без причина името на Левски, че става още по-смешен.

332

Анонимен

преди 1 година

Левски ако беше жив... вероятно щеше да посочи единство и повече патриотизъм. Дали Европа ще ни глътне с миграция на Запад или някой друг. Все ще е някой. Левски това не посочвааше никъде. Жалко да си играят с апостола така.

331

Анонимен

преди 1 година

През 19 век, българските възрожденци се срещат със западни дипломати и посланици да говорят за българската кауза за освобождение. Дипломатите и посланиците недоумяват и ги питат: "А вие защо искате да живеете в независима държава?". За тях е било редно и нормално, малките народи да живеят в границите на чужди империи. Дали Османската, дали Австро-Унгарската - все едно. Никой от тях не иска разпад на техните империи заради лошия пример на свободна България.

330

Пешо

преди 1 година

Много хора не знаят че Доган е човек на КГБ и Русия в България. Той е и десен тестис на ГРУ.

329

Иванов

преди 1 година

Руската армия е втора в света ама по корупция. Имат много ядрени оръжия обаче 99% от тях не работят защото са Made in Russia. Ха ха.

328

Жеко

преди 1 година

Бедни бяхме до сега щото от 80 години сме с "великата", "гениална" Русия.

327

Бедно изолиран

преди 1 година

Тоз ни плаши с бедност, изолация и липса на инвестиции;))) Аз съм беден и изолиран, откак са повна, тъй че, не знам на кого говори този;))) И при неговия ЕС съм беден и изолиран, па мантрата "чуждестранни инвестиции" е нещо като "ом мане падме хум";)))

326

Пена

преди 1 година

Има надежда за България щом и ползвания кондом Росен взе да се осъзнава. Краят на руското робство в БГ ще е 2023 г. Това ще е годината и на разпада на руската империя на злото и края на злото джудже от Кремъл.

325

Анонимен

преди 1 година

"Съвременният прочит на неговите думи означава да се интегрираме в Европа, т.е. да бъдем членове на еврозоната и Шенген."------------------Съвременният прочит означава да се гръмнеш и да не употребяваш повече Левски за целите си.

324

МОЙ

преди 1 година

И ти ли БРУТЕ!?

323

Вуте

преди 1 година

Това е Плювналиев или по на кратко- плюнката

322

Нямам

преди 1 година

достатъчно обидна дума в речника си за този... Ненавиждам го почти колкото Иван Гущеров!

321

Къде Левски сбърка?2

преди 1 година

Левски увисна! На Бесилото. Наистина и за винаги! Предаден. Употребен. ... А дали е така? ... На кого му беше нужно, защо? Смъртта на Дякона не е ли началото на края на уговорката между Русия и европейските империи по това време. ВИЕ от коя страна сте? Какво всъщност е България? Само географско понятие?! Че те и македонците, или каквито са там, ни се подиграха. Не ни трябват чужди слуги, трябват ни наши слуги. Само дето не знам как да ги уметеме тези. Вече не вярвам на никой.

320

Анонимен

преди 1 година

мъжки вариант на зубрачката мария гарбиел или по-точно джендърски

319

Анонимен

преди 1 година

Тая поамериканчена хле6арка не може да посочи каквото и да е.

318

деса банова

преди 1 година

кога излезе бе мискинин? кой ти е дал разрешение? скоро дома да се прибираш и да си пиеш лекарствата

317

Поп Ганчо

преди 1 година

Един от хората, които по-добре е да са умрели та да ги споменаваме с донро!