95

Анонимен

преди 1 година

До 105 Изчакахме 2 дни и видяхме - цените хвърчат, хората пищят, финансовият им министър призовава търговците да спрат дрането, но никой не го чува. 20% увеличение на всичко за 2 дни :(((((((((

94

msm

преди 1 година

Фалита на политическата каса в България е тотален! След радикалните постижения от края на 90-те и началото на 21-ви век, от 2009 насам в БЪлгария само се краде от Еврофондове и от държавния бюджет. Не беше завършена пълната ни интеграция в Европа, чрез Шенген и Еврозоната. ГЕРБ, Атака, ВМРО, БСП, Възраждане от новите, носят пълната вина за това и нямат място в парламента и управлението на държавата - фалита им е пълен!!!

93

Анонимен

преди 1 година

Изчакайте малко и ще видите чудото на Хърватия!

92

Анонимен

преди 1 година

560 евро е минималната работна заплата в Хърватска след данъци. Вай вай вай колко са зле в балона ЕС. Нали руски п o д л o г и?

91

Анонимен

преди 1 година

Рублозоната е обезпечена със злато, петрол и газ.

90

Анонимен

преди 1 година

Излизане от НАТО и ЕС и влизане в Русия и Рублозоната е нашето спасение.

89

Олимпий Панов

преди 1 година

Много свирят тия хървати на кожената гудулка.За да влезеш в шенген трябва много да слушкаш +европейците да не чакат опашки като им се иска да си напекат розовите бузки.

88

географ

преди 1 година

До АндрешкоМи нормално е! Хърватите са по-далече в географско разположение от дългата, зла и хищна ръка на Кремъл! Където е бръкнала тази ръка е като след чума! Нищо не остава!

87

Горките!

преди 1 година

Гръцки сценарий,да се готви следващата жертва...

86

Анонимен

преди 1 година

Хървация и до 1990 г. нямаха държава а сърбите ги таковаха, сега зикриват валутата. Но България не е Хървация нито е колония на Германия. Който иска $ или чужда валута заминава а не да нарежда на другите че трябва да се махне лева.

85

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ни докараха до последно по всичко, Шенген и еврозоната, през крив макарон. "Умния" българин си избира все същите крадливи некадърници, единственото изключение в момента са ПП и ДБ, всичко друго сме го видяли.

84

Анонимен

преди 1 година

До ПП на БКП (95) ако наистина вярваш в това което твърдиш трябва да кандидатсваш за приза (*** на Годината). Ще спечелиш първо място. Гаранция!!

83

Анонимен

преди 1 година

До ПП на БКП Еврозона е във фалит

82

ПП на БКП

преди 1 година

Питайте Киро и Асен що България не е във Шенген и еврозоната!!!! И пак да гласувате за тях на пролет!! За да може мафията във България да си живее добре а народа кучета го яли!!

81

Андрешко

преди 1 година

Ха сега да видим дали всичко там ще поскъпне както нас ни плашат яловите ни популисти.Впечатляващото е че Хърватска се присъедини към ЕС след нас и Румъния но ни изпревари в много отношения по Европеизирането си

80

до 92

преди 1 година

САЩ инвестират само в пропаганда.

79

Анонимен

преди 1 година

Хърватска е бутикова демокрация. Четири милиона, курорти, пазени граници. Браво на хърватите, че го постигнаха. А ние ще си останем буферна зона заедно с Румъния. Защото ЕС иска така.

78

Умен българин

преди 1 година

90 година преминахме от руско влияние към американско, бяхме 9 милиона, в магазина всичко беше българско и качествено, сиренето беше сирене, в каймата нямаше соя хормони и антибиотици, лютеницата беше от домати и чушки, киселото мляко беше по 500 гама в стъклени буркани, нямаше болни от рак, парното бачкаше в целия блок, даже имаше радиатори на стълбите, образование на топ ниво и тогава дойде Джордж Coроca, купи телевизии, вкара НПО, фондации, грабежи и глад. БГ е бедна заради Америка.Признайте.

77

Анонимен

преди 1 година

Ганеца не го допускат до Шенген и Еврозоната защо ли?

76

Анонимен

преди 1 година

До Нехамер, сте много Проззз хер Нехамер.