12

Анонимен

преди 1 година

до 10 - И защо ти е заря бе? - като искаш заря марш във Киев да се нагледаш на заря.

11

Анонимен

преди 1 година

ОБРАТНИТЕ РЕЗБИ И БЕЗДЕТНИЦИТЕ ЕСЕС ОВЦИ СЕ ОПИТВАТ ДА СЪСИПЯТ И ТОЗИ ПРАЗНИК. ОТ ГОДИНА НА ГОДИНА ВСЕ ПО ПОШЛО И ПО ПОШЛО.

10

Беко

преди 1 година

Кое му е празичното, бе, Краси? Безyмния жлъч, наречен новини, които вие и подобия бълвате постоянно? Или това, че през две граници се води кръвопролитна война? Че западнякът тайно oнaнupa на тия новини, докато неизтрезнелия източен боярищник му бълва материал ежеминутно? Куче нахапало дете, дрогиран шофьор убил на място, психичноболна се самоубила, това ли ви е обхвата? Айде, чнг, тогава!

9

Някой

преди 1 година

Исках да напиша белгански огън хаха. Детето казва балкански огън... Честит имен ден на всички с името Васил и Василка и производни, да сте живи и здрави.

8

Някой

преди 1 година

Пищно, зрелищно и красиво, но толко. Може само заря и белградски огън. Всичко друго е излишен стресиращ шум за деца, животни и нормалните хора. Даже има хора който съм виждала с пистолет в тълпата. Сега ви казаха, че хвърляли бомбички в казаните за *** и било като на война. Детето ми се уплаши да не влезнат в къщи ракетите и бомбите така каза. Затворихме прозореца защото миришеше ужасно и така гледа. Лудост и суета. Пожелавам за Нова Година много по-малко от тях и здраве.

7

За 8

преди 1 година

Винаги може да се измисли повод за забрана! Това също е белег на фашизъм. Какво е обаче в новогодишно обръщение да обещаеш /на народа си/ постоянна подкрепа за Украйна? В Париж заря имаше ли? Колко месеца общо си изкараха в локдаун?

6

Анонимен

преди 1 година

В Пловдив в нашия квартал поне 30 мин. имаше заря, да не беше и повече! Излишно е! На какво отгоре? На това снишване и че сме с най-ниски заплати? А и за бездомните животинки е стресиращо! Абе *** народ сме си и това е

5

Анонимен

преди 1 година

ЧНГ!Да сме живи,здрави и да няма войни:)

4

ЧНГ

преди 1 година

И как беше у столицата зарята ??? Публикувайте някоя снимка де , не се стискайте.

3

Анонимен

преди 1 година

Нас ни интересуват европейските столици на фашизма /тези, дето празнуваха без заря/. И те не могат да обяснят защо. Безсмислените забрани са белег на фашизма. Нали ни чака пълна евроинтеграция.

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

И НАЙ ВЕЧЕ В УКРАЙНА

1

Анонимен

преди 1 година

Плащам данъци и питам къде е Жорко Любенов на Коледа и Нова Година ?Ай стига с п.......... изпълнения !Вън от БНТ !Маниполатор !