12

Безпристрастен

преди 1 година

Ще припомня култовия антиваксърски израз от много близкото ни минало: "Всеки сам си преценя". Т.е. всеки сам в най-голяма степен си е отговорен за живота си. Няма как да тръгнеш в планината сам посред зима с нагласата, че има Спасителна служба, то е все едно да караш с 200 по третокласен път и да разчиташ на Пътното управление да не е забравило някаква дупка.

11

Анонимен

преди 1 година

Значи може да дадем 500 милиона на нацистите, но пари за медицински хеликоптерни псс няма

10

Анонимен

преди 1 година

До момента единственият вариант, който не е използван, е облитане и оглед на района от въздухоплавателно средство със специализирана техника, с каквото ПСС при БЧК не разполага, а и няма финансов ресурс за осигуряването му. . . . . ИНАЧЕ ВСИЧКО БИЛО НАПРАВЕНО, АМА БЕЗ НАЙ ВАЖНОТО! ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА СПАСИТЕЛИ!

9

Анонимен

преди 1 година

Дано ви затврят сайта ... защото последната година изглупяхте повече

8

от КАРЛОВО

преди 1 година

някъде 40 години обикалях централен балкан и то по най дивите места. Винаги сам, никога не се обърках или попаднах в критична ситуация. Спазвах строги правила > картата е в главата ми, с прекрасни дрехи и обувки с дебели подметки, с бинокъл, пистолет и хубав нож и със сух спирт за палене на огън. Спален чувал и палатка и най-важното > НИКОГА НЕ РИСКУВАХ КРАКАТА СИ > ТЕ ТРЯБВА ДА СА ВИНАГИ ЗДРАВИ ИНАЧЕ ....,

7

Анонимен

преди 1 година

начи Сашко с тати Нотариус го търсихме 9 дни ,а този сиромах кучета го яли Демокрация ли е, европейки ценности ли може би струва ми се ,че българина е алчен и затова знае печелившата кауза

6

Анонимен

преди 1 година

8, Лукойл всяка година изрядно си е плащал данъците, но не на България, а на Нидерландия, където е регистрирана дъщерната му компания, владееща Нефтохима.

5

Анонимен

преди 1 година

На този посмъртно да му връчат жълта книжка и Дарвин . Народът го е казал -"Сам човек само по нужда". Как ще тръгнеш декември месец САМ в гората !? Предполагам застраховката ще плати разходите или как ?

4

Анонимен

преди 1 година

Ако беше аутист щеше да издържи две седмици там на боровинки, но не е и сигурно е замръзнал.

3

Анонимен

преди 1 година

1, що да купуват за спасяването на българи? Нали дадоха почти половин милиард за бендеро-нацисткия киевски режим.

2

Анонимен

преди 1 година

де е радев да вдигне юмруче и да въкликне че няма да се спира търсенето докато не го намерят като онуй 0лиг0френче с което ни лъгаха че оцеляло 9 дена без вода, храна и на минусови темпрератури с по фланелка?

1

Анонимен

преди 1 година

Ми баш алпинисти много