15

проф. Ан

преди 1 година

"Указва се, че за" Ох, мъка!

14

Мухаха

преди 1 година

бай Дън си разчиства конкуренцията преди началото на изборите .

13

та така

преди 1 година

абе да го вкарват в затвора тоя шут !

12

Комиците:)

преди 1 година

С данъчни декларации и данъчни измами се занимават данъчните власти. И в САЩ данъчните власти не си поплюват ако е нарушен закона. Смешно е някой да твърди че за толкова години и дори специален прокурор Мълър който имаше неограничен достъп, и нищо незаконно не откриха сега журналистите ще открият нещо. Всичко това бе за да им се даде възможност за полет на журналистически фантазии и манипулации на общественото мнение.

11

Анонимен

преди 1 година

Дрън дрън разкрития. Поредните фейкове на политоснова. Сега ще се окаже че са намерили кутията от обувките му в някоя офшорка. Хотелите му няма как да се преместят офшорно и си ги е платил. Обаче се пита къде ти 2016, тогава не е бил политик. Обаче други са били, онези от Панама пепърс, къде се оказа че половината запад е вътре барабар с британската монархия. Вдигна се шум тогава по същия начин понеже целяха друго, ама се оказа че си разкрили братовчедите и чиповците и лека полека замъчлаха.

10

Икономист

преди 1 година

Това е един от принципите на пазарната икономика - законът толерира бизнеса, това е един от начините да се стимулира частната предприемчивост. Затова спортисти, музиканти и други надплатени творци се разследват под лупа да си плащат до стотинката, защото те не вкарват нищо в бюджета, докато биснесът е основният мотор на икономиката. Ако пипнат един бизнесмен освен него повличат и работниците му и други зависими бизнеси, държавата си взема своето чрез данъците на работниците.

9

Анонимен

преди 1 година

Абе росенчо, като списваш нямаш ли аутокоректор бе? "Указва" е нещо съвсем различно от "оказва"!

8

sd

преди 1 година

имам лоша новина за българските русоиди и русофили - западът вкл. САЩ ще доминират този свят поне още 50 години докато сме/сте живи, а не недоимперията. Надеждите ви за световна доминация на ерефията са напразни.

7

Знаещ

преди 1 година

Е то има достъпна информация колко и дали изобщо са платили Уолмарт или някой от най-големите електропреносни и доставчици през годините ама кой да чете братче?Лукойл колко плащаше че забравих?Тук не говорим за обикновена W2 форма,дето Дони и Мелания са седнали след вечеря да попълват на лаптопа у спалнята с TurboTax.Последни напъни на сатанистите и извратеняците,ще го преживеем!

6

Анонимен

преди 1 година

Ам те така се " става " милиардер..само с пот на челото и бачкане от тъмно до тъмно (само че за персонала) ..а данъците са за другите

5

Анонимен

преди 1 година

простоватите си го харесват каквото и да направи. Все пак е ... расист :D

4

Анонимен

преди 1 година

Как е правилно - Оказва се или Указва се? Два различни глагола. Тц, тц, тц!!!

3

Само питам...

преди 1 година

Това опит да се отклони вниманието на американците от данъчните декларации на семейство Байдън ли е ?

2

sd

преди 1 година

за нещастие обаче на българските русоиди и русофили доларите които печатат САЩ се използват в целия свят, а рублите на недоимперията - само там. Поради тази причина се разпадна СССР, ерефията ще продължи разпада си пак заради това.

1

Асан

преди 1 година

А на Тиквата данъчните декларации :)))