45

Ха-ха

преди 1 година

А внучето на СС генерал Фриц Фон Шолц да посрещне следващата висейки на въже с краката надолу.

44

Анонимен

преди 1 година

На чаени свещи ги учат да готвят, да мият плодовете и зеленчуците с топване в купичка с вода еднократно, да се къпят рядко, Урсула ги учи как да се мият ръце, лице с капки, да стоят в къщи с пуловери и дебели дрехи, за да не измръзнат! Учат ги как да пестят вода, газ и ел енергия. За каква увереност и енергия говори Шолц! Направиха германците на луди с тия Зел Ени глу ПОС ти и икономии до дупка, водещи до мизерия без край! То зелено, зелено, ама чак до лу дост!, какво е това пси ХО зелено!

43

777

преди 1 година

Нали трябваше да спестяваме! За каква енергия говори този? Германия е на път да се срине. Скоро няма да има пари и за хляб!

42

Анонимен

преди 1 година

Посрещат новата година "с енергия" за да си повярват, че са "уверени". Непременно да включат "енергия" в новогодишните пожелания и нашите политици. Относимо е към Марс.

41

Анонимен

преди 1 година

Тоя на снимката е национален предател - вкара в затвора родолюбци защото разбираш ли искали да спретнат преврат.

40

Анонимен

преди 1 година

Този на миналата нова година дрогирал и изнасилил жена как така още канцлер ???

39

Анонимен

преди 1 година

Нarъл лъжец, двyлична твap.

38

Читател

преди 1 година

Увереност в какво? В лъжите на така нар. колективен Запад, в безумията ви да изпращате оръжия, за да "постигнете" мир или ... ?

37

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е искал да каже "зелена енергия". А това за отстояването на позиция от страна на Германия е някакъв извратен хумор. Но 16 градуса са си 16 градуса и скоро германците сплотено ще бият управниците си.

36

Анонимен

преди 1 година

От де да ги вземат хората! То и за тях е криза!

35

Анонимен

преди 1 година

Германия наистина отстоява позицията си, но когато тя съвпада с позицията на САЩ. В други случаи .......

34

Факт

преди 1 година

Народа на Германия не мисли като него.

33

Анонимен

преди 1 година

Най-бедните и най-простите в Европа критикуват една от най-силните икономики в света. Хахахахаааааа

32

Анонимен

преди 1 година

Като Бъргария е такава ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧНИ държави в ЕС, в чиято конституция има задължаващ референдум защо не направихме референдум за влизане в ЕС и НАТО? Де юре е разрешен референдум, ди факто никога не е имало и няма да има, защото ние НЕ сме демокрация, където народа управлява, а КОРОНАЯ на САЩ! В една колония реално референдуми и избори няма..Но съм съгласна, че цялого ЕС е колония, не само ние..

31

Христо Христов

преди 1 година

До 37 "... не е като да ни разрешават референдум..." - КОЙ чакаш да ти разреши? България е една от малкото останали ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧНИ държави в ЕС, в чиято конституция има задължаващ референдум. В "развития ЕС" даже съвещателния бива забранен (холандия). Но с некачествения мат'р'ял дет чака да му разрешат, нищо чудно новата конституция (приета от тези дето ВИЕ избирате) да му отнеме и това право. Не случайно Тиквата ДВА ПЪТИ ви каза, че сге про'с'ти и недостатъчно мачкани.

30

Народеее????

преди 1 година

Нацист!

29

Христо Христов

преди 1 година

" немците ВИНАГИ са били роби и не са никаква нация. Немецът е създаден, за да бъде мачкан !" - трябваше един австриец да ги поведе, защото по немско е единствено пля'ва. Исторически факт. ПП. Единствено неграмотните балкански про'с'таци са по-нисши от немците и затова искат да станат като тях.

28

До Христо

преди 1 година

Айде, айде не е като да ни разрешават референдум за влизане или излизане от ЕС и Нато! А всички български политици са продадени и купени от тях! Всички! Остава само революция, но българите си остават роби..

27

Христо Христов

преди 1 година

До 24"Спешни реформи в ЕС! " - какви реформи в ес, кат про'с'таците дет гласувате за него сте 95%? ЕС трябва да бъде унищожен!

26

До 31

преди 1 година

Така ги индоктринира от малки американската политика в Европа! Да не се надигат и да се срамуват! Силна Германия в Европа е заплаха за контрола на САЩ!