13

Анонимен

преди 1 година

"Основната идея е България да запази своите източници на енергия." Ураааааааааааааа, енергия от идеи!!!!!!!!!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Сигурно след февруари ще поевтинее, ама първо ще се качи двойно през януари.

11

Гълъб Радев

преди 1 година

Правителството на Гълъб радев е проРуско.Хвала на ЕС, който му свива сърмите!

10

Анонимен

преди 1 година

Абе, забравих да питам - наказахме ли Путин

9

Анонимен

преди 1 година

България вече замести 1/3 от руската газ (пак с руска, но през други неруски доставчици и на няколко пъти по високи цени) , другите 2/3 никога няма да ги замести защото просто няма от къде, а освен това започва битка за танкери с LNG, България разбира се от това няма да рухне, просто стабилно и умерено ще обеднява в следващите 5, 10, 50 години, но и така се живее, скромно, смирено, в лишения, трудности и горест, болести, престъпност, несигурност, българите ще се адапритрат, човек към всичко се адаптира,свети Иван Рилски как е живял зимата в пещерата в Рила.

8

Българин

преди 1 година

България добре се развива в ЕС и НАТО без руската зависомост. От както се освободихме от руската зависимост газта поевтинява и всичко поевтинява, а ние българите станахме по-богати. Мене много ме кефи да живеем в ЕС и НАТО.

7

Някой

преди 1 година

Не знам кой какво чака ама след като увеличиха всичко и спекулираха със всичко историята е доказала и ние българите добре знаем, че и да намалят цените на ресурсите няма да ни намалят сметките пак надолу. Нито ще ми намалят наема който ми увеличиха с 150евро нито ще намалят цените на храните съществено. Видяхме прекалено много. Българите добре знаем всички системи и схеми и колко ни струват. Дано никога не видим война на живо поне в това да бъдем пощадени...

6

Анонимен

преди 1 година

Ако вземем от газпром ще поефтинее иначе нанайси

5

Анонимен

преди 1 година

Излезли са "основни насоки" за прилагането на "директивите" на Големия брат относно тавана на цената на петрола. американците учочняват, че тавахът важал САМО за суровия продукт и САМО до напускате от пристанището. За миксиве не важи, за нефтопродукти също. Изводи: 1. САЩ дадоха заден ход; 2. САЩ и сателитите им не могат без руски нефт на практика; 3. САЩ нямат властта да управляват световнитят нефтен пазар; 4. Нашите проамерикански партии избързаха с подлагането си....

4

Българин

преди 1 година

Не знам какво очаква този, но някакъв си Иван Иванов от КЕВР говори друго. Честита да е Новата г. на тези, които не разбират нито от политика, нито пък от бизнес или пари. Такива са българските политици и техните лидери.

3

Да търгува

преди 1 година

Ехе, голям експерт този. Защо нв играе с фючърси на борсата, милионер ще стане. Значи сега обикновения народ няма да може да се плати, но юли-август може да е евтин газа? Успокоих се.

2

Анонимен

преди 1 година

Гладна кокошка просо сънува!

1

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха..