176

adolf

преди 1 година

До Светът не е ЕС и САЩТъпа тикво, Южна Когеа и Япония са типичен пример как с US помощ станаха икономически гиганти. Кои са приятелите на путин в Азия.

175

Anonimen

преди 1 година

До Анонимен 196 Много си зле бе братече. Я погледни клетата България, та тогава тогава ако ти остане мегдан оправяй Путин.

174

Анонимен

преди 1 година

Те тоя заприлича на бай Тошо 1989г

173

Анонимен

преди 1 година

А Беленски щатите май скоро ще го отсвирят. И да видим тогава къде ще ги отвее украинците тяхната ужкимска слава.

172

Хайл химарс

преди 1 година

Не може да го сравняват с никой, такова недоразумение на природата, като са го правили са счупили калъпа да не повтарят грешката.

171

Мед ми капе

преди 1 година

На сърцето като чета статии разкриващи истинското лице на Русия....Нищо не им дължим .Долу Русия

170

Анонимен

преди 1 година

Е, а се разберете накрая..... Като Хитлер ли е, като Сталин ли е, Като Мао ли е.....сега като някой си Николай 1.......То не останаха злодеи, на които да го приличите, а истината, е че той измъкна Русия от блатото, в което американците и оня пияндурник Елцин вкараха Русия. Това дали вие го харесвате няма значение, за руснаците той си е лидер.

169

ТРИЙТЕ ТРИЙТЕ

преди 1 година

КАТО СТЕ ГОЛА ВОДА В ОБЛАСТА НА ИСТОРИЯТА НА РУСИЯ, НЕ ПИШЕТЕ СТАТИИ ЗАЩОТО ИЗПАДАТЕ В АДСКИ Т+Ъ+П+О ПОЛОЖЕНИЕ. НАПРИМЕР КАК УСТАНОВИХТЕ, ЧЕ НИКОЛАЙ I Е УПРАВЛЯВАЛ ОТ 1796 ДО 1855 ГОДИНА, КАТО ОТ 1796 СЛЕД СМЪРТТА НА ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА ДО 1801 УПРАВЛЯВА ПАВЕЛ I, ОТ 1801 ДО 1825 - АЛЕКСАНДЪР I И ЕДВА СЛЕД ТОВА ОТ 1825 ДО 1855 НИКОЛАЙ I. ПОДОБНО НА "ВЯРНАТА" ВИ ИНФФОРМАЦИЯ ЗА НИКОЛАЙ I ИЗВЕСТЕН КАТО "ЖАНДАРМА НА ЕВРОПА" СА И ОСТАНАЛИТЕ ФРИВОЛНИ ИНТЕРПРЕТАЦИИ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО МУ !!!

168

Ти да видиш..

преди 1 година

До Някой 200 Путин всячески се подмазва на китаеца . Разбира какво огромна сила има до границата. Си Дзи Пин каза че не одобряват войната и се дистанцират от Путин.Интересуват го само по евтините суровини.Ама гл-пак-а си е глу-пак.

167

Анонимен

преди 1 година

Поздрав за руснаците :https://twitter/Teoyaomiquu/status/1608969253302173697?s=20

166

Анонимен

преди 1 година

Зеленски пита Залужни как е в Донбас?Залужни отговаря:Руснаците ни обстрелват един войник едвам стигна до външната тоалетна.Зеленски на брифинг:Напредваме в Донбас

165

Анонимен

преди 1 година

Преводът е ужасен, пълен с нелепости. А авторите демонстрират много бедни знания. Николай 1 не управлявал от 1796, а от 1825, в статията си мислят, че Павел 1 и Николай са един цар. Но между тях 25 години царува Александър 1, победителя на Наполеон.

164

Светът не е ЕС и САЩ

преди 1 година

Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен. Русия може и да прекъсне икономическите си връзки със САЩ и ЕС, но това съвсем не значи, че ще бъде изолирана от света. И Китай не е единственият търговски партньор, на когото може да разчита.

163

Слава на Русия

преди 1 година

С каквото се е заел Путин, никога не се е провалял. Включително и там където САЩ са се провалили. Чечения, Сирия, конфликтът Армения-Азърбайджан, опитът за преврат в Казахстан. Сега дойде ред и до Украйна. Готвеха в Киев една бърза военна акция срещу Донбас с подкрепата на САЩ, не не би. С Путин не е така лесно, както с наивникът Горбачов или с пияницата Елцин.

162

Анонимен

преди 1 година

Много дълга статия, едва прочетох до половината :)))

161

Анонимен

преди 1 година

По съображения за сигурност, в бункера при цар путин може да се влазя само по голема нужда! ЗАПОВЕД!

160

Анонимен

преди 1 година

Сега тази ли глупост измислиха путино питеците укранизация на ЕС, ей смешници сте бе, не само смвшници ,но и нещ астници ей. Явно рублите намаляват за да плащат на по интелигентни тро ляци.

159

Анонимен

преди 1 година

Сега тази ли глупост измислиха *** укранизация на ЕС, ей смешници сте бе, не само смвшници ,но и нещ астници ей. Явно рублите намаляват за да плащат на по интелигентни тро ляци.

158

Анонимен

преди 1 година

Президентът на народа Путин, трябва да е сред народа, както Зеленски! А той се крие в мазето, все едно има война!

157

Анонимен

преди 1 година

До "сега сте роби на САЩ и ЕС" много по зле те са роби на украйна, украинизация се наблюдава още от разните чествания има такъв процес. Русия е трябвало да го забележи че Украйна се опитва да я измести на всички нива . Сега Русия се усети но Европа спи дълбок сън. Даже сама Европа си прави сепуко. Уж че да отхвърли зависимост от Русия изпадна в зависимост от украйна.