24

Липсата на сняг

преди 1 година

Не се дължи на глобалното затопляне а на системите на Русия и фащ за промяна на времето ХАРП.Сега лятото за Европа ще бъде най-тежкото.Това по бтв и нова няма да ви го кажат! Защото са мръсни манипулатор работещи за фащ!

23

Батьо

преди 1 година

До анонимен който твърди, че е на Пампорово и няма толкова туристи. Батьов ако си на Мечи чал или на някоя ведомствена база в покрайнините на курорта не очаквай тарпана. Аз съм на хотел на Студенец и потвърждавам, че писти и хотели са фул! Вярно българската реч доминира.

22

Сатирв

преди 1 година

Вчера се върнах от Пампорово, истина е всичко е пълно. Пистите са с изкуствен сняг, но се претъпкани от скиори, хора от различни националности. Разочароващо е че въпреки това, цените са силно завишени...Само да спомена заведение за хранене в близост до пистата - Бъркани яйца със лук, спанак, сирене и малко суджук = 15 лв.

21

Анонимен

преди 1 година

Платена глупост . В Австрия си има сняг. Точно това правя в момента карам ски.

20

Анонимен

преди 1 година

A бpe, Пaмnopoв нe oтnлaвa ли kъge Aнтapkтиga?

19

Анонимен

преди 1 година

на ледниците в Австрия си има сняг и през август, но спират за профилактика.Истина е че до 2000м и там не е много добре сега, но си имат и доста писти на по-високо.За инфраструктура - брой кабини, лифтове. безплатни паркинги и т.н. няма смисъл да се говори.

18

Един Българин

преди 1 година

Карал съм в киша на трева....маняпко е за един ден, но беше за 30лв картата и си струваше да си надера ските. На над два пъти нагоре не си струва. Цвети, по принцип януари е най-слабият месец особено ако е жега. Помисли си дали при карта 30-40 лв ако продаваш по 2-3 хиляди карти на ден ще печелиш повече или при карти 80лв на ден и продадени 100 карти? Няма да ти платя тия пари не само аз , но и англичаните за да карат на искуственяк в езера от киша.

17

Kuncho

преди 1 година

Значи е време да възстановим ДДС-то на 20 %! При такъв наплив защо им е помощ от държавата?!

16

ПроСоТо

преди 1 година

немедлено засегнатите хотелиери да поискат "КОМПЕНСАЦИИ" от държавата!!!!...Зер са са озорили с толкова много туристи,требе да бъдат "компенсирани"..

15

До 16

преди 1 година

Абе на вас хейтърите плащат ли ви , или просто мразите себе си толкова много / явно обосновано/ че и целия свят ви е крив

14

Анонимен

преди 1 година

Като няма сняг си има машини за тая работа , не е тва причината . Просто им е по-евтино тука

13

Пампоровеца

преди 1 година

Ама то има и лесно и просто решение.Отваряте камерите на живо виждате тези 200 човека дето се мяркат из кадър,цъкате с език,че няма сняг,спирате да четете платени новини от днес,и пътя чантата и в Алпите,цените са подобни само пътя с кола дето мори...

12

Не мерси

преди 1 година

80 кинта карта за лифта на ден сечува.

11

Анонимен

преди 1 година

България има море и планина за нас. Морето ни става да отидем за седмица, ако беше чисто. Но да чакаш света да дойде и да го застроиш, при толкова дестинации вече, е малоумноо. С планината е същото. Да караме ние, да се забавляваме е добре, но има къде-къде по-добри опции за да чакаш чужденци. Нашите мутри го учат по трудния начин, но лошото е, че застъпиха като за последно. И морето съсипаха и планината.

10

kazakrav

преди 1 година

Оня ден говорих с познат пребиваващ на Боровец. Каза че не са много хората, предимно били чужденци. Цените здрави, както се очакваше.

9

Анонимен

преди 1 година

Лъжат защото ресторантьорите са платили страшно много пари наем за зимният сезон и сега поради липса на туристи не могат да си избият парите и са на загуба.

8

Анонимен

преди 1 година

Да бе , на ледниците в Австрия на 3000м. дали няма сняг през декември ?

7

Хахах

преди 1 година

Какви са тези лъжи? В Турция има повече сняг от тук. Вчера в Саудитска валя сняг на парцали. Кои европейци са дошли и за какво като няма сняг? Иначе добре са ви платили хотелиерите, ама малко погледнете и през прозореца, че ви се смеят врабчетата.

6

Анонимен

преди 1 година

Стига сте лъгали, защото туристи няма, няма и да има при тези надути цени. Чужденците се оттеглиха и вече не идват да почиват в България, както преди години, а какво да кажем за българите.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4. Това е реклама все пак.