35

Реалист

преди 1 година

Само преди 6 месеца четирихилядниците в бг вещаеха мраз,глад и смърт....а сега газа е даже по евтин преди началото на вероломната путинска война....Спомням си оная," хубавица " от Подкрепа с пяна на устата ни убеждаваше,как умираме без руска газ.....същото е и сега с петрола....в съвремието важни са не суровините ,а хората,интелекта , квалифицираната работна сила и новите технологии. Като е най богатата държава в света Русия,как живеят хората там от столетия.

34

Щирлиц

преди 1 година

Блумбърг?Приключих с тази статийка.

33

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, дрън дрън. Ще го видиме това като се случи, започнаха пак да мечтаят разни анализаторчета за пари !

32

Анонимен

преди 1 година

До Споко 39. А няма ли да се задавиш? Не бива да ядеш с три усти, ако имаш само един зadниk. Иначе откровеността ни е похвална. Запада действително иска руските ресурси безплатно. Но ти не се безпокой много за него. Той и сега процъфтява благодарение на нашето злато в частност. Не разбрах какво точно Русия дължи на ЕС, но каквото и да е, ти процент няма да получиш.

31

Анонимен

преди 1 година

До Извинете В момента, не е момента ... "Рецесията вече е включена в цената на петрола". Ето това е важното. А пък рецесията е предизвикана съвсем умишлено. Зелената сделка не може да бъде толкова доходоносна, както Ковид, едни санкции, които влияят пряко на рецесията и цената на петрола, пък и приходите от медиите са не по-малко важни. Соларен панел, какво да му гледаш?

30

Споко

преди 1 година

Споко, Русия настъпи мотиката и ще плаща. Много, много пари, и на Украйна и на ЕС. За много години напред. Примитивна Русия ще плаща репарации с безплатни доставки на газ и нефт и суровини за да се развива цивилизования запад.

29

Ми що бе

преди 1 година

Индия купува страшно много нефт от Русия, и то на много изгодни цени. Впрочем Индия е третата световна икономика, веднага след САЩ, космическа и ядрена държава.

28

Анонимен

преди 1 година

Чапаев е бил чуваш. Колко хора тук знаят нещо за този велик командир, освен това което по времето на соца се разказваше във вицовете.

27

Извинете

преди 1 година

Извинете, мога ли да попитам, знае ли някой тук какво става със Зелената сделка, кога идват новите зелени евтини възобновяеми енергии.

26

Споко

преди 1 година

Споко, след въвеждането от ЕС на таван цената на газта и нефта се срива. До дни, дори до часове нефта ще падне на 20$ а газта на 40$ и Русия ще фалира. Украинската армия минава в контранастъпление и и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

25

Анонимен

преди 1 година

щом днес и френския президент оланд потвърди че минските съглашение са били не за мир и за да се изпълняват а за да се стабилизира армията на украйна- какво да говорим - излиза че рунаците са прави а евроатлатниците са си най обикновени мошеници

24

Анонимен

преди 1 година

Аз пък си мислех че ядреното оръжие на Русия е ядреното оръжие на Русия, ама щом експерта казва друго...

23

До до 22

преди 1 година

И защото германците имат само въглени централи, затварят и последната работеща атомна?

22

Василев

преди 1 година

Малкото пиче от Пуси Райът направи публично унижение на великия ботоксов ядрен диктатор , като сътвори черна магия с коктейл от предместруална пикня, дрога и алкохол обливайки обилно портрета на вожда!!!!Вече е въпрос на време ядрения да гушне букета!!!Агент Карла Бретоне!ЦРУ!!!

21

Полковник

преди 1 година

Нишо вярно няма в това изказване.Излиза че Русия има само петрол.Руската империя разполага с огромни ресурси така че не я мислете.Затова Запада от векове вижда в империята заплаха и гледа да я унищожи.Украйна ще бъде разгромена,както бяха разгромени много по мощни врагове преди това.Ако не вярвате питайте Наполеон и Адолф.

20

Боби експерта

преди 1 година

Тия не са добре Русия притежава едва 10% от световните нефтени залежи !После добиват се рудно и то с западни технологии После нефта е далеч от качеството на останалия Трето дори Китай отказва да превозва руски нефт с техните танкери Застрахователните компании не затраховат руски такери тия са у на маика си пиздата следващите 200 години ако ще днес да влязат в Киев и Вършава едновременно хахахах

19

Анонимен

преди 1 година

До 22 До 19 Как разбра че елмобилите се зареждат с въглища? Може твоя хладилник да е на въглища? . . . Явно не знаеш чужди езици! Официално немските медии например правят ретроспектива на изминалите месеци и обявиха, че откакто спряха атомните централи и оставиха само две такива в дежурство, употребата на въглища се е учетворила, не удвоила, не утроила, ами учетворила т.е. електричествот се произвежда с повече въглища! Но липсата на логическо мислене и познанията на чужди езици водят до такива в

18

Анонимен

преди 1 година

До 18 Бла Бла бла. Но долара го има защото петрола се търгува в долари. Кой ще спечели е ясно. Другото са празни приказки. . . . Не си нещо в час! Първите договори в рубли и юани бяха още през септември сключени, но когато информационните източници се цензурират, които явно не можеш да усетиш, е така!

17

До 19

преди 1 година

Как разбра че елмобилите се зареждат с въглища? Може твоя хладилник да е на въглища?

16

Анонимен

преди 1 година

До 5 Анонимен Много излишни приказки и тънки сметки не са нужни. До края на другата година има много вода да изтече. Този "експерт" май съвсем забрави за автомобилите на батерии. . . . които в момента се зареждат с въглища! Сто години назад е резултата! Актуално карат електрички на въглища - какъв парадокс? Зелената сделка е деиндустриализа-цията на Европейските райони, които са единствените възможни не производствени конкуренти на САЩ - в предвид конкурентни по идеи! Производител в Азия бол!