149

Професионалист

преди 1 година

България ще се оправи ако банкянския бек и "красивия" каскет не са във властта, а някъде другаде,на топло,с .аирани жилетки.

148

Кметът

преди 1 година

След хартиени избори баце ще ги фалшифицира и ще спечели мнозинство в парламента, а това ще доведе до доунищожаването на България...Весели празници!

147

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 1 година

Нагледахме се на ГЕРБ и видяхме кои са. Винаги съм бил и ще бъда против тях.

146

Анонимен

преди 1 година

Какъв е управлявал държавата ни - каква нищета за един народ!

145

Анонимен

преди 1 година

господин генерал бате кмет 7-и дан бащица главен секретар премиер председател

144

Fudjizo

преди 1 година

Президенска республика,парламентарная а се доказа като неподходящ модел за управление у нас!!!!!

143

Анонимен

преди 1 година

Е тоя екстремент на снимката унищожи България !!!

142

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Никога тези *** няма да управляват завлякоха държавата саботираха инфраструктурата нарушаваха конституцията назначиха газови комисионери разследване съд затвор за тези назначени мадуровци а техните *** без машините са аут при Слави са и кои останаха стабилните партии ГЕРБ успех на БОРИСОВ най найнай ДОБРИЯТ ДЪРЖАВНИК

141

Анонимен

преди 1 година

Кирето трябва да бъде размазан от бой и мандърсане та да знае къде му е мястото

140

Анонимен

преди 1 година

Екстра и бой в главата на Киряка простака

139

Анонимен

преди 1 година

Отваряне на лагерите Белене,Скравена,Бобов дол,и натирването на всички гейбъристи,лойковистите масово да служат като коледна украса,забрана на партия ГЕРБ,ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ ДОСВГАЩНИ ДЕПУТАТИ !!

138

Анонимен

преди 1 година

Струва ми се, че при поредните предсрочни избори броят на гласуващите силно ще намалее, а на последващите предсрочни избори ще гласуват основно братята роми и БГ ще стане Роммиллиет, каквато се стремят да я направят Боце, просто Киро и двамата му съратници и онези двама войнстващи лидери на ДБ - Ристо Бойкикев и генералчето Ат.Атанасов.

137

Анонимен

преди 1 година

И не ми замахвай с пръст,ясно ли ти е ? Папардак

136

анонимен

преди 1 година

Колкото и да плюете по ГЕРБ и Борисов , не може да манипулирате здраво мислещите хора, както вас ви изманипулираха със стотици недоказани лъжи разни комунистически издънки. Сега реалността е жестоко озъбена благодарение на едни шарлатани, а имахме спокойствие и стабилност. Все пак много здраве за всички през новата година !

135

Анонимен

преди 1 година

Докато Тиквуний не влезе в затвора,няма да има правителство.

134

Анонимен

преди 1 година

Борисов за какви проценти мечтае -- неговото бъдеще е в затвора. По време на неговото управление са откраднати милиарди и той сам си призна като последен селски балък. За тези пари говорят хора от спец. службите, от икон. институт на бан, има ги качени в ютюб.Само неграмотни могат да го подкрепят, пп са същата стока.

133

Нормален човек

преди 1 година

Колко требва да си луд или неграмотен за да гласуваш За Кирчо и Кокорчо,за Мая покровителката на мафията,за Таня Донпева-адвокат на Мултигруп,заГенерал Атанасов дето сменяше имената на Турците през възродителния процес!Народе имай Памет!По-добре Бойко отколкото Божков,Костов и Хаджигенов да се върнат!Нека няма повече аматьори в политиката!

132

Marin Ruseborn

преди 1 година

В коя ромска махала е правено проучването ??

131

Случаен минувач

преди 1 година

Ако продължаваме да не гласуваме, един ден ДПС ще се окаже със 121 депутата. Направо не ми се мисли какво ще стане тогава. Той отсега Карадайъ заяви - ще съберем 20 000 души и ще изметем целия парламент. Мога само да си представям какви изявления ще прави тогава. Заради ДПС ТРЯБВА да се гласува. Това трябва да го разберат всички.

130

Анонимен

преди 1 година

Отърване няма от ГЕРБ засъжаление. Тъкмо бяха в упадък, но войната и инфлацията им дадоха втори живот. Тези некадърници пак са си повярвали и трябва отново да се борим да не идват на власт.