157

Спекулант

преди 1 година

Никога повече няма да сваляме цени, докато 50 лева не почнат да струват, поне колкото струваха преди 5 години.

156

Мен

преди 1 година

По-високата инфлация означава по-високи лихвени проценти и по-ниски цени на активите навсякъде, тъй като очакванията са, че инфлацията ще бъде 4%+, а не 2%, и тогава всички доходности, включително доходностите на облигациите, доходите от дивиденти и доходностите на RE ще се приспособят към това . По-високите ставки означават по-ниски цени на активите Това ще смаже пазара на облигации.

155

Аз Кочо

преди 1 година

Федералният резерв се затяга от двата края, повишаване на лихвените проценти и QT. Оттук и най-лошата година за пазара на облигации в историята, RE се разпада, криптовалутите падат със 70%+, акциите падат значително, S&P 500 -17%, Nasdaq -31%. И цялото това забавление само за краткия период откакто започнаха да се затягат. Какво още искате за толкова кратко време? Почакате за да видим крайният резултат след като фед достигне 5те пр. което ще дойде и в Европа, даже японската банка повиши лихвите.

154

До 168

преди 1 година

Няма значение дали поскъпват имотите, важното е дали се търгуват. По последни данни от агенцията по вписванията 3то тримесечие 2022 сделките в София са 20 пр надолу. Залагам че четвъртото ще са минимум 30 пр надолу. А всеки има право да си иска колкото реши. Пазар няма да има докато или лихвите или цените не паднат. Това е положението, а вие продавачите може да се превъзбуждате колкото си искате.

153

Милионер

преди 1 година

То всичките цени поскъпват, просто няма начин да не поскъпват и имотите. При това, не само в София. Когато парите се обезценяват от инфлацията, умните хора разчитат на поскъпванията на активите си.

152

toti

преди 1 година

*** Софиянци ,дишайте мръсния въздух не ви ща бетона !!!

151

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде е едно и също. 20-25 години банката те държи за топките и няма мърдане. Доходите там може да са тройни на тукашните, ама и разходи, данъци са големи.

150

Анонимен

преди 1 година

Ами стоя си тук... И не един, а два коптора имам и от единия му вземам наем, а и 130 декара земя имам и от там рентата ми е 500 лева на месец, а няма и данъци. Бях е купил на 300 лева за декар, сега ми дават 2 хиляди , ама за какво да е продавам.

149

160

преди 1 година

Ама стой си тук бе приятелите и чакай да забогатееш като си продадеш коптора за 8к на м2

148

Златен фонд Спомени

преди 1 година

До До 152 - Бабите ни са живели през соца, но прабабите, особено градските ...

147

Анонимен

преди 1 година

Аууу направо ще забогатешш с тези сметки. Напускаш страната си , оставаш приятели, роднини, родители и накрая след 10 години робство си купуваш електрически автомобил. А кога ще спестиш 400К за дом, а децата там няма ли да имат разходи

146

Лопе

преди 1 година

Нема ко да четеш, както си влязъл така и излизай

145

? ? ?

преди 1 година

Балонджията чуруликна ли нещо? Сега влизам в сайта и нямам време да изчета всички 157 коментара по-долу?

144

До 156

преди 1 година

Няма да ходиш сам, *** с жената, ще бачка те и двамата и ще ви остават 3000 евро след наема по твои сметки, 1000 за режиини и ядене и ви остават 2000. Тук нищо не остава.

143

Анонимен

преди 1 година

И наемите са по-добри там... По хиляда евро средно даваш за наем, получаваш 2 хиляди, като платиш сметки, храна и накрая ти останат 500 евро, освен ако не делиш с още няколко човека и живееш като общежитие.

142

До 152

преди 1 година

Яж си в къщи, баба ти все на пицария е ходила

141

Шоп

преди 1 година

Братле като не ти харесва скъпотията в бг *** на запад, там е същата скъпотия но много по уредено чисто и готино а и заплатите са по добри

140

Анонимен

преди 1 година

Като продаваш златна пица за 15 лева защо на работниците си не плащаш златна заплата? иначе ревеш цяла година..

139

Анонимен

преди 1 година

Кои са тези дето не лъжат... Дай примери, защото аз вече не знам такива. Навсякъде цените в обикновени пицарии са в небето , не в ресторанти. Салатите вече са по 10 лева.

138

Шоп

преди 1 година

Цените в бг да по високи от тези в западна Европа. Това не е инфлация, нарича се спекула