7

Анонимен

преди 1 година

За ужас на полилеите, освен едночасово трещене ,гърмене и заря,съм направил и над двеста димки от вестник и селитра.

6

Евроценности,сър!

преди 1 година

Основна цел - редуциране на световното население(освен самоиззбраните богоравни) чрез разрушаване на семейството! Спонсорират се и се пропагандират всякакви "свободии" и се пропагандира агресивно джендърията,а както се вижда у нас вече иZVRатеняците са в управлението и унищожават България стъпка по стъпка по зададени от Кравария заповеди и политики! За всички мераклии за унищожаване на бг лев и заменянето му с еврото - наблюдавайте Хърватия през 2023, за Гърция вече си знаете...

5

Анонимен

преди 1 година

Само активисти, ЛГБT, жендъри, зелени... Накрая живееш в пълна "свобода" и хармония с природата и сина ти дъщеря и без заря и без месо в кюфтето и без да носиш знаци на религията си, че да не обидиш другите религии.. толерантност!

4

Анонимен

преди 1 година

Нова година без заря е нищо, тези нямат мярка! Някакви си активисти, те ли ще кажат как да празнуват хората и какво да правят! Активистите да се активират в полезна дейност за хората, да помагат на хората, да няма бедни и гладни, или може би трябва да се забранят такива организации, работещи против интересите на хората и финансирани от същите тези хора!

3

Анонимен

преди 1 година

Споко бе ...От общинските пътища...До сега снегорините пет пъти почистиха снега ,който е навалял върху три пъти за година асфалтирания път...

2

Анонимен

преди 1 година

Така ще е! Ще се съобразявате с всички, само няма да питате децата си искат, или не! Накрая ще питате може ли да излезете на улицата. Честито евро!

1

Анонимен

преди 1 година

Ми сеги кмето отде ща краде...